- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ekremin söyledikleri buyrun burda beni yalancı çıkartmaya çalışmayın 15- 20 kişi çagırmısım he hadi atın fotosunu
Ettiniz bir halt bahane arkasına sıgınmayın adam olun adam
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gel sana reelde varlık göstereyim dansözama para takmam haberin olsun belki burdaki gibi kıvırırsan bi ekmek parası veririm
![]()
Bizim arkadaşlar cevap yazmayın şuna ne oldugu belli değil.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben siz gibi kıvırmam erdem hiç bana boş laflarla gelme sözümüz neyse arkasındayız geri dondugumu varmı aranızda goren ?
Bak erdem haşa yoktan varedemem şuan lonca tekrar toparlanılıyor ve 3 haftadır aktif elbette kimisi çagırıldı kimisi kendi istegiyle geldi , Defalarca aynı bahanen yuzunden bana tekrar tekrar aynı yorumları yaptırdın son kez söylüyorum sana.
Ben anka'dan kimseyi çagırmadım , Çagatay ve enes davet etmiş onuda bugun ogrendim.Gidipte teksasla savaş var savaşlık gel çıkarsın gibisinden çagırmalar degildir bunlarBana tekrar tekrar anlattırma bak yoluna anlatsakta anlamıyorsun birde beni yalancı çıkartma çabalarındasın.
Buraya gelip çok adammış namuslu havaları yapmayın bana yaptıgınız işi tüm sv gördü birde bahane uydurdunuz hadi kaptır gitsin.
Merak ediyorum şu yazdıklarına çevrendeki insanlar ne diyor
Lafa bak "kimseye TEKSAS'la savaş var bir savaşlık gel demedik" heralde direk bu şekilde cümle kurmayacaksın. Yanındaki adam bu turnuva için kavgalı olduğu insanlara, kendisini loncadan atan insanlara pm atıp loncaya çağırdı mı ? evet çağırdı. Benim açımdan olay burda bitmiştir. Ben daha bu turnuvada eğlence aramam, karşımdaki insanda karakter aramam. Defalarca dedim sen çağırmamış olabilirsin ama loncandaki 2 kişi bu hareketleri yapmış mı ? evet yapmış. Daha neyi uzatıyoruzki biz ? Amacınızın eğlence olmadığı ortada, burda insanları gaza getirecek konular açmanıza gerek yok. - Katılım
- 8 Ara 2013
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
![]()
Ekremin söyledikleri buyrun burda beni yalancı çıkartmaya çalışmayın 15- 20 kişi çagırmısım he hadi atın fotosunu
Ettiniz bir halt bahane arkasına sıgınmayın adam olun adam
Sen harbiden komedisin ya kim sana Wincinin yanındaki 15 kişiyi çağırmışsın dedi? Kırmızı Mavi ve Sarı bayraktan adam çağırdınız dedik.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen harbiden komedisin ya kim sana Wincinin yanındaki 15 kişiyi çağırmışsın dedi? Kırmızı Mavi ve Sarı bayraktan adam çağırdınız dedik.
Haydeee siz gibi kıvıran görmedim 2. foto yolda geliyor dansöz olcanız lan erdem
D- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)