bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sparkle1

Level 3
TM Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ely3 halkı,bugun yaşadıgımız bir olayı sizinle paylaşmak istedik.

Öncelikle konuya şöyle başlıyım.TEKSAS loncası üyeleri ile bir geçmişimiz var.Cogu en az 2 yıllık arkadaşlarım , aramızda ne savaşlar oldu fakat dostlugumuz bitmemişti enazından ben bitmedigi düşüncesindeydim.

Bugun TEKSAS ve Mehteran loncasının savaşı vardı.Bu savaşa tamamen keyif almak için giricektik.Malum uzun bir aradan sonra oyuna tekrar dönmemle turnuvalara 10 gun kala eski arkadaslarla loncayı tekrar toparlayıp etkinlige katılmak istedik.Bizim hiçbir şekilde kazanıcaz diye bir iddaamız olmadı.Tamamen eglence amaçlı katıldıgımız turnuvada hem kendimizi hemde izleyenleri eglendirmekti amacımız.

Kısa sürede tekrar toparlandıgımızdan çogu arkadaşımızda eksik itemler vardı.Savaşa katılabilecek üye sayımız maximum 15-20 kişiydi ve Saints loncasında bulunan ekrem agamızı loncamıza davet ettik.Daveti yapan çagatay arkadasımız oldugu için detayları o yazar heralde...

Ekremde bizimle savaşa katılabilecegini söyledi.Ekrem yanında 4 - 5 kişi daha getiricekti bu şekilde 20 - 25 kişilik bir kadro çıkıcaktı.

Not:Niyazi lütfen adam toplayıp savaş kazanıcagımızı bahanne etme ki öyle bile olsa size yakışan bu degildir.

Fakat ekremlerin geldigini duyan TEKSAS üyeleri savaş gününe sakladıgı videoları ortaya çıkarıp ,
Mehteran başkanı olan DreamTaker adlı karakterimi banlatmıştır.
Buyrun videosu :

hiç bir art niyet içermeyen bu videoyu ticketliyerek hesabı kapatmayı başardılar ve savaşa girmemizi engellediler.

Buda niyazinin serdarı banlattıgı video :

Pmden sana güvenerek konuşan birinin videosunu al niyazi devam böyle.

Şunu bilinki ben sizi hiçbir zaman rakip olarak görmedim çok savaşlarımız oldu size yakışan bu şekilde galibiyete gitmek olmamalıydı.

Konuya açmamın sebebine gelelim,TEKSAS 2-3 isim haricinde loncası benim için bitmiştir.Şuana kadar tartışma yaşamadıgım arkadaşım zannettigim kişilerin bunları yapması beni üzdü.

Yorumlarınıza cevap verecegimi sanmıyorum kendinizi yorma çabalarına girmeyin derim.

Not : sonradan eklenmiştir
buda elimize şimdi geçti BlackSura088 ' ide banlatma çabaları bu kadar korktugunuzu bilseydim turnuvaya katılmazdık.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba arkadaşlar bu yazacak olduklarım yalnızca @LosTSamaN; için yazıyorum. Ve bu yazıyı yazma nedenim ise bir çok TEKSASlının sanki Anka loncasını yenmişcesine "itemleriyle övünenleri gördük" gibisinden haddini bilmezcesine konuşması ve bunlara diğer kişilerinde destek çıkmasıdır.

Öncelikle iki loncayada eşit mesafede olduğumuzu belirtmiştim ve bundan önce yazdıklarımda'da Mehteran loncasının yazdığı bazı yanlışları düzelttim ancak bu pişkinlik gerçekten canımı sıktı.

1) Niyazi yani LosTSamaN benim çok yakın arkadaşım olmasına rağmen bugün yaptığı bu olay sonrasında gözümde herhangi bir değeri kalmamıştır, bu tür davranışları beni çok şaşırttı ve gerçekten şok oldum. Bu yaptığı olay bir tek beni değil TEKSAS'da bulunan bir çok kişiyide şaşırttı buraya yaz(a)mıyor olabilirler ama ben şahsi olarak konuştum ve şaşırdıklarınıda söylediler.

2) Mehteran loncasının başkanı savaşa 1 gün kala gece 3'te hakaret ediyor diyorsunuz iyi güzel banlatmak en tabii hakkınız ancak videoyu alan HDMl yani mert benim çok eski arkadaşım ve ben mertin böyle bir şey yapacağını sanmıyordum nitekim şu fotoraftada gördüğünüz gibi mert videoyu savaştan bir gün sonra atacaktı ancak niyazinin istemesi üzere aynı gün atıldı ve Mehteran loncasının başkanı banlandı, eğer buraya bu konu savaştan önce açılmasaydı kurallar gereği Mehteran elenmiş olacaktı. Bu yaptığınıza etik değil diyerek bir köşeye geçemezsiniz çünkü bu etik değilden ziyade ADAMLIK değildir. Kimsede buraya gelip bizim yaptığımız doğrudur adam topluyorlardı ondan yaptık savaşta her şey mübahtır gibisinden konuşmasın haksız olduğunuzu hepiniz biliyorsunuz.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

3) TEKSAS loncası Mehteran'a ateş püskürmesinin nedeni "ADAM TOPLUYOR OLMALARI" diyorlar ancak bundan bir kaç ay öncesine kadar bu turnuva muhabbeti ortaya çıktığında Anka loncası tam kadro ve tam gücüyle oyunda olduğu zamanlarda şuan Mehteran'a laf eden arkadaşlar turnuvaya 50 kişi gireceğimizi sandıklarından ve sınırlama kalktığından forumda sayfalarca yazı yazıp sınır gelsin dediler ancak gelmeyeceğini anlayınca loncalarına alım yapmaya başladılar ve hemen hemen her yerden TEKSAS'a birileri girdi şuan Mehteranı eleştirdiğiniz şeyin aynısını siz bir kaç ay önce Anka ile savaş olursa sayılar eşitlensin diye kendiniz yaptınız. Nitekim TEKSAS loncasına bakacak olursanız 105 level yeni yeni adamlar var üzerinde A8 ile dolandığını iddia eden kişiler var yani sağlam veya değil kalabalık olsunda ne olursa olsun mantığı ile alınmış kişiler.

4)Obscura yani serdarın aylar öncesine ait videosunu alıp o videoyu savaşa bir gün kala atmak buda ADAMLIK değildir. O charda serdar'dan önce fatih vardı ve fatih biraz samimi olduğu herkesle küfürlü konuşan bir çocuktu şimdi senle samimi olarak küfür eden bir kişinin videosunu alıp aylarca elinde bekletip daha sonra savaş arifesinde bunu atman ADAMLIK mı? Hemde serdar sizin loncanızın üyesi olmasına rağmen sizinle dostluğu arkadaşlığı olan sizinle bir dönem beraber olan kişiyi kendi söylemediği bir sözden charın eski sahibinin ettiği sözden dolayı banlatmak size ya da bir başkasına yakışır mı?

5) Ben Mehteran loncasının yaptığı etik bir şey demiyorum ancak sizin yaptığınız ADAMLIK değildir.

6) Şimdi buraya gelip elli tane TEKSASlı haklıymış gibi bir şeyler yazıp kendilerini savunuyorlar iyi güzelde siz hangi yüzle haksız olduğunuz konuda hala kendinizi savunuyorsunuz?

7) Bu pişkinlik benim canımı sıktığı için bunları yazma isteğinde bulundum TEKSAS loncasında arkadaşlarım, dostlarım ve sevdiğim insanlar var ancak bu gerçekleri söylememekte bana yakışmazdı. Nasıl Mehteran alım yapmıyoruz kimseye istekde bulunmadık dediği zaman Erdem bana "adamsan git yaz alım yaptınız de" dediğinde ben cevabımı yazdıysam şimdide size aynı cevabı vermem gerektir.

Bu yazdıklarımdan dolayı bana ateş püskürecek arkadaşlarım var ise hiç boşuna cevap yazmaya uğraşmasınlar ben doğru olanları yazdık kimsede gelip yalan ya da yanlış konuşuyorsun diyemez küsecek ya da alınacak kişiler illa ki olacaktır ancak susmak bana ve benim karakterime yakışmaz. Saygılarımla Rıfat Cem Çakmak, Anka-RoiGrossieR
Öncelikle merhaba.

Bu organizasyon sıkılmış ve yapacak bir şeyi olmayan oyuncuların eğlenmesi ve zevk alması amacı ile yapıldı bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak savaşa gireceğimiz gece bana gelen pm'ler ve skypeden bana haber veren arkadaşlar sayesinde rakip lonca Mehteran'ın zevk alma ve eğlence maksadının dışına çıktığını gördük. Bizim savaş kadromuzu ely3 oyuncularının hepsi biliyor. 20 max. 25 kişi savaş kadromuz bulunuyor. Karşı loncaya bakınca 30-35 civarı girecek arkadaş gördük ve bu miktar bizim için gayet normaldi. Ancak gördüğümüz ve duyduğumuz olaylar savaşın eğlencesinin ve zevk almanın önüne geçeceğinden savaş adabının dışına çıkıldığını fark ettiğimizden dolayı bu yola başvuruldu. Ben yaptığımız etik demiyorum ancak karşımızda sütten çıkmış ak kaşık yoktur bunun farkına varılmasını diliyorum.

Burak bana dediğin gelip benimle konuşsaydın vs vs bunlar çözüm üretmeyecekti. Nedeni yanındaki adamlar. Bana diyorsun ben sokmazdım yapmazdım etmezdim ama yaşamayan adama savurmak kolay. Sonuç olarak yine karşımızda ely#3 sunucusu karma loncası vardı. Dediklerim yine bir bir önüme geldi. Yanılmadım yani.

LosTSamaN olarak yazıyorum bunları diğer arkadaşları bağlamaz bu arada. Tebrik ederim güzel savaştı...

TEKSAS : 100 Ely#3 : 9 selametle arkadaşlar...
Bu nasıl bir savunmadır ? "Teksas savaşı belli olduktan sonra biz adam çağırmadık" Turnuva boyunca rakibiniz TEKSAS değil miydi ? TEKSAS loncasını kesmek için çağırmıyor muydunuz o adamları ? InFlames loncasını kesmek için felan mı çağırdınız?
Ayrıca güzel karşim sen bizim 1453 savaşımızda genelden mruğur hatıra videosu al yazıpta ertesi gün mruğurla aynı ortamda savaşman kadar aciz bi durum yok. Hakkınızda hayırlısı olsun dicemde elim varmıyor yazmaya.
Yüce rabbim işte sopası yok veriyor herkesin gönlünün güzelliğine göre. selametle
Adamlığı falan bilmem de ... Karakter her kula nasip olmuyor ! sana bu sözle cevap veriyorum aydıncım
TEKSASI TEBRİK EDERİM.HELAL OLSUN ÇOK İYİ ÇANLARI VAR.
SAVAŞ ÖNCESİ BAZI OLAYLAR YAŞANMIŞ.KÖTÜLÜK YAPAN KÖTÜLÜĞÜYLE KALSIN DEYİP BİZ YOLUMUZA BAKMALIYDIK ve ÖNEMLİ OLAN BU AKŞAM O SAVAŞA KENDİ ADAMLARMIZLA ÇIKMAMIZ LAZIMDI ama Bazı arkadaşlar yolda gördugünü çevirmiş koymuş loncaya Toplama loncaa Savaşı Kazansa Nolur ? tabi ben kendi açımda bakıyorum bu konuya kazansaydık ben galibiyetten saymayacaktım tut ki bide o kadar adama rağmen yenildik.LONCA BAŞKANIM YANLIŞ YAPTI HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜK YANİİ GEÇMİŞ OLSUN
TEBRİKLER TEKSAS.
NOT:AMA SAĞLAM DEĞİLSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇANLAR OLMASSA :D

Bir Mehteranlı olmana rağmen seni kutluyorum. Başka söze gerek yok. Mühim olan skor değil TEKSAS birgün savaş kaybedebilir tabiki bizlerde sizler gibi useriz neticede, tek farkımız var rüzgar estiği yöne dönmedik,dönmüyoruz,döneni yanımıza almıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daha samimi olarak devam edecektir. TEKSAS ailesine sevgiler.
Merhaba ely3 halkı,bugun yaşadıgımız bir olayı sizinle paylaşmak istedik.

Öncelikle konuya şöyle başlıyım.TEKSAS loncası üyeleri ile bir geçmişimiz var.Cogu en az 2 yıllık arkadaşlarım , aramızda ne savaşlar oldu fakat dostlugumuz bitmemişti enazından ben bitmedigi düşüncesindeydim.

Bugun TEKSAS ve Mehteran loncasının savaşı vardı.Bu savaşa tamamen keyif almak için giricektik.Malum uzun bir aradan sonra oyuna tekrar dönmemle turnuvalara 10 gun kala eski arkadaslarla loncayı tekrar toparlayıp etkinlige katılmak istedik.Bizim hiçbir şekilde kazanıcaz diye bir iddaamız olmadı.Tamamen eglence amaçlı katıldıgımız turnuvada hem kendimizi hemde izleyenleri eglendirmekti amacımız.

Kısa sürede tekrar toparlandıgımızdan çogu arkadaşımızda eksik itemler vardı.Savaşa katılabilecek üye sayımız maximum 15-20 kişiydi ve Saints loncasında bulunan ekrem agamızı loncamıza davet ettik.Daveti yapan çagatay arkadasımız oldugu için detayları o yazar heralde...

Ekremde bizimle savaşa katılabilecegini söyledi.Ekrem yanında 4 - 5 kişi daha getiricekti bu şekilde 20 - 25 kişilik bir kadro çıkıcaktı.

Not:Niyazi lütfen adam toplayıp savaş kazanıcagımızı bahanne etme ki öyle bile olsa size yakışan bu degildir.

Fakat ekremlerin geldigini duyan TEKSAS üyeleri savaş gününe sakladıgı videoları ortaya çıkarıp ,
Mehteran başkanı olan DreamTaker adlı karakterimi banlatmıştır.
Buyrun videosu :

hiç bir art niyet içermeyen bu videoyu ticketliyerek hesabı kapatmayı başardılar ve savaşa girmemizi engellediler.

Buda niyazinin serdarı banlattıgı video :

Pmden sana güvenerek konuşan birinin videosunu al niyazi devam böyle.

Şunu bilinki ben sizi hiçbir zaman rakip olarak görmedim çok savaşlarımız oldu size yakışan bu şekilde galibiyete gitmek olmamalıydı.

Konuya açmamın sebebine gelelim,TEKSAS 2-3 isim haricinde loncası benim için bitmiştir.Şuana kadar tartışma yaşamadıgım arkadaşım zannettigim kişilerin bunları yapması beni üzdü.

Yorumlarınıza cevap verecegimi sanmıyorum kendinizi yorma çabalarına girmeyin derim.

Geçmiş olsun kardeşim.

Kimin dost kimin düşman olduğunu bilemiyorsun maalesef.

Komik bu lostşaman :l03:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri