- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BlackSura088 adına atılmış olan ss Hanedan Loncası zamanından kaç aylık vıdeo bellı degıl
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
artniyet yok 1 ay önceki ss yi ne tesadüf kesinlikle tesadüf lonca savaşı olduğu gün atılmış 

- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Her Şey Yapılır da Bunun Yapılması , Sonuç da Savaş günü yapılması onların kişiliğini ortaya koyuyor, Madem Derdiniz Var Çektiğiniz gün veya savaşdan sonra gönderin böylesi yani bu kadarına da söylencek söz bulamıyorum , ne deyim Allah ıslah Etsin sizleri..Merhaba ely3 halkı,bugun yaşadıgımız bir olayı sizinle paylaşmak istedik.Öncelikle konuya şöyle başlıyım.TEKSAS loncası üyeleri ile bir geçmişimiz var.Cogu en az 2 yıllık arkadaşlarım , aramızda ne savaşlar oldu fakat dostlugumuz bitmemişti enazından ben bitmedigi düşüncesindeydim.Bugun TEKSAS ve Mehteran loncasının savaşı vardı.Bu savaşa tamamen keyif almak için giricektik.Malum uzun bir aradan sonra oyuna tekrar dönmemle turnuvalara 10 gun kala eski arkadaslarla loncayı tekrar toparlayıp etkinlige katılmak istedik.Bizim hiçbir şekilde kazanıcaz diye bir iddaamız olmadı.Tamamen eglence amaçlı katıldıgımız turnuvada hem kendimizi hemde izleyenleri eglendirmekti amacımız.Kısa sürede tekrar toparlandıgımızdan çogu arkadaşımızda eksik itemler vardı.Savaşa katılabilecek üye sayımız maximum 15-20 kişiydi ve Saints loncasında bulunan ekrem agamızı loncamıza davet ettik.Daveti yapan çagatay arkadasımız oldugu için detayları o yazar heralde...Ekremde bizimle savaşa katılabilecegini söyledi.Ekrem yanında 4 - 5 kişi daha getiricekti bu şekilde 20 - 25 kişilik bir kadro çıkıcaktı.Not:Niyazi lütfen adam toplayıp savaş kazanıcagımızı bahanne etme ki öyle bile olsa size yakışan bu degildir.Fakat ekremlerin geldigini duyan TEKSAS üyeleri savaş gününe sakladıgı videoları ortaya çıkarıp , Mehteran başkanı olan DreamTaker adlı karakterimi banlatmıştır.Buyrun videosu :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hiç bir art niyet içermeyen bu videoyu ticketliyerek hesabı kapatmayı başardılar ve savaşa girmemizi engellediler.Buda niyazinin serdarı banlattıgı video :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Pmden sana güvenerek konuşan birinin videosunu al niyazi devam böyle.Şunu bilinki ben sizi hiçbir zaman rakip olarak görmedim çok savaşlarımız oldu size yakışan bu şekilde galibiyete gitmek olmamalıydı.Konuya açmamın sebebine gelelim,TEKSAS 2-3 isim haricinde loncası benim için bitmiştir.Şuana kadar tartışma yaşamadıgım arkadaşım zannettigim kişilerin bunları yapması beni üzdü.Yorumlarınıza cevap verecegimi sanmıyorum kendinizi yorma çabalarına girmeyin derim.Not : sonradan eklenmiştirLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buda elimize şimdi geçti BlackSura088 ' ide banlatma çabaları bu kadar korktugunuzu bilseydim turnuvaya katılmazdık.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şuanda okuduklarım şaka gibi ely e ü bırakmışdım teksası hiç sevmezdim ama güvenilir derdim bumu güvenilirliginiz size değer verenlerin aklından şüphe duyuorum bu olaydan sonra. Not olarak ekliceğim şey var LostŞaman senin bu yakın zamanlarda bi arkadaşımla konuşmanda samimi konuşmanda ban sebebi olduğu halde arkadaşım ss ni almamışdı okadar yıllık tanıdıgım die. Bukadarmı düştünüz yazıklar olsun size bu kadar korklıkmı artık duygu arıorum tek duygu var got korkusu başka bi duygu yok sizde
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)