mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ban AFFI !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix9696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 469

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KardeŞ herŞeyden Önce 5 yillik emeĞİm ve 5000t sÖz konusu adamin neymİŞ 55t + kalknini Çalmisim 55t İle alakasi yok kalkan olayina gelİrsek ben bu adamam guvendim 120 t ik Özel yayimi vedim 2 saat kullandi hİÇ korkmadim İstedİm verdİ adamdakİ atk klkni İstedİm verdi 10 dk afk oldum adam ben cvp vermiyorum die butun ss leri yollamiŞ alltaan herkeze baĞirmiŞ bydyoqİ sÖle bÖle gercek yuzunu gÖrun fİlan oyuna bİ dondum neler goruyom 1 tane pm var arkadaŞlardan hepsİ ne oldu ne yptn diyorlar adam mesaj atmiŞ bussu hakaret sana guvendim de sen sÖlesİn blesİn adama pm attim kapaliydi ben o klkani saten ona verecektim ama adam beni 10 dk da hirsiz yapti madem bana guvenmiyordun korkuyordun klkni neden verdin be kardesim benide bÖle zor duruma soktun dİmİ onca tİcket attim onca baĞirdim sesİmİ duyan yok vİdeolarda konuŞmlarimiz var 5 İn cİ vİdeoda klkni bana verirken ÇekmİŞ evet doĞrudur kalkni aldim tİcaret kayitlarina baksinlar klkn hayla charimda olmasi lzm ben o klkni adama vericektim saten chairmda 1200t ppara boŞta var İken 40t lİk klkni neden Çalayim malmiyim 5 yilllik emeĞİmİ ÇÖpe atam kİmseyİ İnandirmaiyoruz neymİŞ kanit olmaliymiŞ lan kardeŞİm sandim guvendim benim nasil bİ kanitim olsun allah aŞkina

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri