HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayin tÜrkay yenİ bİr ban affi olursa Çok İİ olur sw de Çok sayida azalma oldu yeni bir ban affi ile oyunda oyuncu sayici Çok olur ve eskİ gÜnler gİbİ epİlogue dekİ gİbİ Çok sayida İnsan olr oyunda daha zevklİ olur hem benim aÇimdan hemde banalanan tum arkadaŞlar İÇİnde İİ olur ben mesela 5 yildir sİzİn oyununuzu oynadim saÇma bİ nedenden dolayi haksiz yere banlandim kimseye derdimi anlatamamdim fakat benim gibi kaÇ kİŞİ var ve gerÇekten hirsilik yapan kİŞİlrde var fakat yenİ bİr ban affi oyuna yapilabİlİcek en buyuk yenİlİk olur tabİ sİzlerİn vİcdanina baĞli banlarken hİÇ tam araŞtirmadan kapatiyorsunuz gm leriniz erdemaaa hİÇ İİ yapamadiĞindan gÖrevİnİ tİcketlere bİle bakmada ÜŞenİyor fakat İnŞallah son bİ İyİlİk yapar yenİ bİr ban affi getiri ve oyuna oyuncu sayisini arttirirsiniz İyİ gÜnler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tekrar tekrar söylüyoruz şuan için af beklemeyin
aynen bilader fakat herkez susuyor nedense gmler bile e üşeniyorr sayın türkay bi cevap yazarmısınız lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)