HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelİkle İyİ gÜnler hayirli cumalar burdan takim lİderİ shorty sİzlerden yenİ gÜncelleŞtİrme yapildi oyun baya deĞİŞtİ ve oyunda baya bİ oyuncu birakti ÇoĞuda banlandi szİlerde nyenİ bİr ban affi İstİyoruz ben banlanan tÜm arkadaŞlar ve kendi adima yaziyorum onlarda hak vereceklerdİr lÜtfen 11.10.2013 tarİhİnde yapmiŞ oldugunuz ban affini bİr defadaha yapiniz hesabi kapatilan onca kİŞİnİn yarisi ya haksiz yere banlandi yarisi hakkettİ banlandi yenİ bİr ban affi İle oyunda oyuncu sayisi artar hemde eskİ epİlogue zamanini Özledİk lÜtfen yenİ bİr ban affi gerÇekten Çok İİ olur tÜm arkadaŞlarim ve kendi adima ÖzÜr dİlİyor ve yenİ bİr ban affi İstİyoruz İyİ gÜnler 

Öncelİkle İyİ gÜnler hayirli cumalar burdan takim lİderİ shorty sİzlerden yenİ gÜncelleŞtİrme yapildi oyun baya deĞİŞtİ ve oyunda baya bİ oyuncu birakti ÇoĞuda banlandi szİlerde nyenİ bİr ban affi İstİyoruz ben banlanan tÜm arkadaŞlar ve kendi adima yaziyorum onlarda hak vereceklerdİr lÜtfen 11.10.2013 tarİhİnde yapmiŞ oldugunuz ban affini bİr defadaha yapiniz hesabi kapatilan onca kİŞİnİn yarisi ya haksiz yere banlandi yarisi hakkettİ banlandi yenİ bİr ban affi İle oyunda oyuncu sayisi artar hemde eskİ epİlogue zamanini Özledİk lÜtfen yenİ bİr ban affi gerÇekten Çok İİ olur tÜm arkadaŞlarim ve kendi adima ÖzÜr dİlİyor ve yenİ bİr ban affi İstİyoruz İyİ gÜnler![]()
Bu aralar bir ban affı çok güzel olur bencede .Bir an önce ban affı ile ilgili çalışmalar başlatılmasını istiyoruz.
Hırsızların ağır küfür edenlerin hile kullananların ki açılmaz boşa beklemeyen bence bunlardan birini yaptıysanız.
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3128277-planli-bakim-calismasi.html
türkay abi burada bir açıklama yaptı olabilir mi bilmiyorum ama en azından bir umut ışığı yaktı
türkay abi burada bir açıklama yaptı olabilir mi bilmiyorum ama en azından bir umut ışığı yaktı

İnŞallah yenİ bİr ban affi gelİr oyunumuzda oyuncu sayisi artar ve ben haksiz yere ban yedim karŞi taraf haksizim diyor benim hakli oldugumu sÖlÜyor yanluŞ anlaŞulma yÜzÜnden kapatildim karŞi taraf sucunu gerİ Çekİyor fakat gm lerİmİz benİ bİ anda sİldİler ben 5 yil bu oyuna emek verdim fakat haksiz yere ban yedİm aÇmiyorlar eĞer bİ hirsizlik sÖz konusu olsaydi gerÇekten haklilar fakat tamamen suÇsuzum karŞi tarafta sucunu gerİ Çekİyor fakat destek bÖlÜmÜne bakan gmlerİmİz İŞlerİnİ pek İİ yapmiyorlar Öncelİkle erdama kenkamo bu 2 sİ Çok zayif İnsanlar Çok kolay banlayabİloyrlar ve Çok acimasizlar karŞi taraf sucunu cekse bİle aÇmazlar bÖle İnsanlar 2 sİde gÖrevİnİ İİ yapmiyorlar attigin tİcketlere bİlŞe yerİ gelİyor bakmiyorlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)