Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yenİ ban affi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix9696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İnŞallah yenİ bİr ban affi gelİr oyunumuzda oyuncu sayisi artar ve ben haksiz yere ban yedim karŞi taraf haksizim diyor benim hakli oldugumu sÖlÜyor yanluŞ anlaŞulma yÜzÜnden kapatildim karŞi taraf sucunu gerİ Çekİyor fakat gm lerİmİz benİ bİ anda sİldİler ben 5 yil bu oyuna emek verdim fakat haksiz yere ban yedİm aÇmiyorlar eĞer bİ hirsizlik sÖz konusu olsaydi gerÇekten haklilar fakat tamamen suÇsuzum karŞi tarafta sucunu gerİ Çekİyor fakat destek bÖlÜmÜne bakan gmlerİmİz İŞlerİnİ pek İİ yapmiyorlar Öncelİkle erdama kenkamo bu 2 sİ Çok zayif İnsanlar Çok kolay banlayabİloyrlar ve Çok acimasizlar karŞi taraf sucunu cekse bİle aÇmazlar bÖle İnsanlar 2 sİde gÖrevİnİ İİ yapmiyorlar attigin tİcketlere bİlŞe yerİ gelİyor bakmiyorlar

Ban affı gelirse neden ban yediği değerlenip açılıp açılmamasına karar verilir ben herkesin banının açılmasına karşıyım öyle bir şey olursa sınırsız ban diye birşey kalmasn senede 1 kere ban affı geleckse çok saçma .

Ban affı gelirse neden ban yediği değerlenip açılıp açılmamasına karar verilir ben herkesin banının açılmasına karşıyım öyle bir şey olursa sınırsız ban diye birşey kalmasn senede 1 kere ban affı geleckse çok saçma .

Doğru, Atılan Banlar İncelenebilir. Hakaret vb. Laflardan Ban Yiyen Cezalar Hafifletilebilir. ( Hırsızlık, Sahtekarlık Gibi Sebeblerden Ban Yiyenlerin açılması Büyük Haksızlık olur )

YA BIRAK ALLAH AŞKINA KENKAMO ÇOK YALAN KONUŞUYORSUN BENIM HESABIMI KARŞI TARAFIN YANLIŞ ANLAMASI NEDENİYLE KAPATILDI ADAM SİZLERE KAÇ DEFA TİCKET ATTI BEN YANLIŞ ANLADIM SUÇUMU GEİR ÇEKİYORUM DIE SİZLER TAKIM LİDERİ SHORTY ONA İLETMEK YERİNE TERS TERS CEVAP VERIYORSUNUZ ADAMA DIYORMUSSUNUZ VİDEOLU KANIT LZM ADAM SATEN BENI BANLATTIKTAN SONRA HESABINI OYUNDAN BI ARKADAŞINA VERMIŞ VİDEO ALAMAM DİYORMUŞ FAKATR ISRARLA VİDEO ALIN DIYORMUSSUNUZ SEN İLK ÖNCE SHORTY İLET O KARAR VERSIN SENIN DESTEK BÖLÜMÜNDEN ANLADIGIN YOK KENKAMOO İNŞLLAH DESTEK BÖLÜMÜ GM LERİ DEĞİŞİR İNŞALLAH BEN ByDoqix9696 beni banlatan 4EweryTikky ADAM SİZLERE KAÇ DEFA TİCKET ATMIŞ AMA NE FAYDA BEN 5 YILLIK OYUNCUYUM HAKSIZ YERE KAPATILDIM AÇILMASINI İSTİYORUM

YA BIRAK ALLAH AŞKINA KENKAMO ÇOK YALAN KONUŞUYORSUN BENIM HESABIMI KARŞI TARAFIN YANLIŞ ANLAMASI NEDENİYLE KAPATILDI ADAM SİZLERE KAÇ DEFA TİCKET ATTI BEN YANLIŞ ANLADIM SUÇUMU GEİR ÇEKİYORUM DIE SİZLER TAKIM LİDERİ SHORTY ONA İLETMEK YERİNE TERS TERS CEVAP VERIYORSUNUZ ADAMA DIYORMUSSUNUZ VİDEOLU KANIT LZM ADAM SATEN BENI BANLATTIKTAN SONRA HESABINI OYUNDAN BI ARKADAŞINA VERMIŞ VİDEO ALAMAM DİYORMUŞ FAKATR ISRARLA VİDEO ALIN DIYORMUSSUNUZ SEN İLK ÖNCE SHORTY İLET O KARAR VERSIN SENIN DESTEK BÖLÜMÜNDEN ANLADIGIN YOK KENKAMOO İNŞLLAH DESTEK BÖLÜMÜ GM LERİ DEĞİŞİR İNŞALLAH BEN ByDoqix9696 beni banlatan 4EweryTikky ADAM SİZLERE KAÇ DEFA TİCKET ATMIŞ AMA NE FAYDA BEN 5 YILLIK OYUNCUYUM HAKSIZ YERE KAPATILDIM AÇILMASINI İSTİYORUM

Bize ticket atmayacak bize oyun içerisinden video çekip şikayetimden vazgeçtim diyecek destek sana söyledik 100 defa anlamıyorsun bizi ilgilendiren bir durum yok,ayrıca sen yanlış hatırlamıyorsam hırsızlıktan ban yedin onun için fazla bir şey bekleme

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri