Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Ban AFFI !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix9696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 469

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

OYUNDA ÇOĞU KİŞİ HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK KUFUR IFTIRA VEYA HAKSIZ YERE BAN YEDI OYUNDA OYUNCU SAYISI ÇOK AZA DÜŞTÜ VE Bİ BAN AFFI GELSİN İSTİYORUZ SADECE BEN DEIL ONCA KİŞİ OYUNA EMEK VEMRİŞ 3 YIL 5 YIL EMEK VEREN ARKADAŞLARIMIZ VAR BENDE ÖLE VE YENİ BİR BAN AFFI İLE OYUNDA OYUNCU SAYISI ARTACAĞINA İNANIYORUM HEM Bİ KERE AFFETMİŞ OLRSUNUZ ONCA SUÇ İŞLEYEN ADMALR BİR DAHA İŞLEMEZ SATEN AKLI BAŞINA GELMİŞTİR YENİ BİR BAN AFFI İSTİYORUZ LÜTFEN TÜRKAY SON BİR KEZ Bİ İYİLİK YAP RAMAZAN MUBAREK GUN HAKSIZ YERE KAPATILAN INSAN LAR BİLE VAR DERDİNİ ANLATAMAYAN Bİ KANIT ELLERİNDE OLMAYIP İFTİRA SONUCU HESABI KAPATILAN İNSANLAR ÇOK BENIM BİLE 5 YILLIK EMEĞİMİ OYUNDA ARKADAŞIM DEDIM ADMA YÜZÜNDE KAPATILDI 55T Mİ ÇALDI DIE 5 TANE VİDEO TİCKETLEMİŞ FAKAT BEN DERDIMI ANLATSAMDA HİÇ KİMSE BENİ DİNLEMİYORLAR ADAM KONUŞMLARIMI CEKMİŞ EN SONDA BANA Bİ ATK KALKAN VERMİŞTİ KULLNMLIK ALMIŞTIM 55T YOK ŞİN İÇİNDE KLKN ALDIM FAKAT BANA VERDIĞI YERE KADAR VİDEO ALMIŞ SİZLERE TİCKETLEMİŞ KALKANINI GERİ VERDIM ONA ARKAMDAN ÇOK BUYUK OYUN ÇEVİRDİ AMA BEN HA DUVARA KONUŞMUSUM HA SİZE İLGİLENMİYORSUNUZ BİLE KANITINIZ OLMASI GERKEIYOR DIYORSUNUZ BENIM ARKADAŞIM BİLDİGİM ADMAIN BANA BÖLE YACAĞINI BEN NERDEN BİLİYİM Kİ Bİ KANITIM OLSUN SAÇMA SAPPAN CEVAPLAR ALIYORUM ByDoqix9696 adlı krterım açılmasını istiyorum LÜTFENNN @@>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:mad::mad::mad::mad::mad:

TÜrkay sİzlerden cvp bkliyorum lÜtfen ona tİcketlerime cvp vermiyorsunuz barİ buraya verin beni haksiz yere hem banlayin hemde ne tİcketlerİme neden aÇtiĞim konulara cvp verin bukadarda olmaz yaa artik bİ cvp verin lÜtfen

Ah be kardeşim, zamanında eskıden kontor tl ıle ıtem satmak suc degıldı bende yenı gelen kuralı samımı soyluyorum bılmıyordum oyundan uyaranda olmamıstı 9999 gün attılar 1 aya yakın oluyor bu olay ve hesabı acmadılar. Bizde dil döktük burnu havada cevaplar aldık. 3 yıldır da bu oyuna emek vermıs bırısıyım zamanında sattıklarımın haddı hesabı yok, gercı alacagımı almısım bu oyundan ama ne bıleyım guzel zaman gecırıyodum sırf gelen teklıflere bakmak ıcın yazmıstım 5 dakıkalık bırseydı anında fırsat kollamıslar napalım. Neyse artık ban affı gundeme gelırse tekrar oynarız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri