Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konuyu açmamın sebebi bir merak ediyorum, ikincisi ise insanlar sadece gördükleriyle böyle anketler açıyorlar bende güzel birtane olsun istedim. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler. (Ayrıca fikirlerinizi ve görüşlerinizi eksik etmeyin lütfen)
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Her zaman bekleriz
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kişilere odaklanma sen
Öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı geceler...
Yaklaşık 6-7 aydır yokum oyunda ve bunun sebebi tamamen bir komploya kurban gitmemdir...
Beni tanıyanlar işlerim sebebiyle sürekli yurtdışına çıktığımı bilir... Bundan yaklaşık 6-7 ay öncede uzun bir süre oyuna girmeyecektim ve oyunu Türkiye'ye dönene dek bırakma kararı almıştım. Oyuna son kez gireceğim gün xPeopLeMakinqx ( Kemal ) denen karektersizi dost sanardım ve bana birkaç parça item satmasını söyledim o da kabul etti... Tam olarak 430 TL vermiş olduğu hesap numarasına yatırdım ve itemleri aldım. İtemleri aldığımda hepsini farklı çarlara dağıttım kendi itemlerimde dahil hesabın soyulmasına karşın önlem almak amaçlı... Fakat bu karektersiz benim oyunu bırakmamı ve bir daha girmeyeceğimi fırsat bilerek Matteo ( TuFaaN ) ve saz arkadaşlarıyla birlikte foruma konu açmışlar neymiş efendim ' INDEPENDENCEORDEATH Hırsızdır ' gibisinden... İtemleri geri alabileceklerini düşünerekten... Tabi ben bu arada yurtdışında olduğum için durumların hiçbirinden haberim yok. Ne bir video ne bir kanıt olmadan hesabım banlanmış ve ben bunu öğreneli tam olarak 1 ay oluyor... Neymiş Türkay ticaret kayıtlarına bakmışta o itemler bendeymişte... Desteğe ticket attım Türkiye'ye gelip durumu öğrendiğim gibi fakat birşey yapamıyorlarmış... Bu Celal ( kendini hoca sanan olayları bilmeden iftira atan ) şahıs ve karaktersiz Kemal'in böyle birşey yapacağını bilmediğim için bende dekont'u hiç saklama gereği duymadım ne de olsa itemleri aldım ticaretimizi yaptık artık gerek kalmaz diye...
Şimdi mantıklı bir cevap verebilecek misin Celal Efendi... Ticaret olmadan o itemleri nasıl çarıma alabilirim ? Ve bu şekilde bir komploya gelerek Türkay'ın ticaret kayıtlarından ban atması kesinlikle saçmalıktan başka birşey değil...
Ayrıca benim çarımın dizili olduğunu ve bir eksiği olmadığını da beni tanıyan tanımayan çoğu insan bilirdi...
Bunların hepsini geçtim, kesinlikle buraya item veya çar için ağlamaya gelmedim değmez... İtem çar geçicidir fakat insanlık kalıcıdır TuFaaN Efendi...
İnşallah bende yarın öbürgün oyuna başlıyorum tekrardan çar yine zamanla rahat dizilir ama bakalım sen sözde din okuyorsun ama insanlığını geri alabilecek misin ?
Ve Necat sizden ricam bu sahte hocayı kaale alıpta cevap bile vermeyin 6-7 aydır yokuz da kendisi uçmuş herhalde bayağı kişiliği değişmiş bakıyorum gözlerini item bürümüş...
NOT : TEKSAS ile hiçbir sorunum yoktur tek sitemim o Matteo ( TuFaaN ) denen şahısa ve öylesi bir çarın böyle bir komploya kurban gitmesidir...
Artık oyunda görüşürüz İyi Forumlar...
Tek başına savaş yollayacak kadar rahat adam dereye girip boğulduğunu yazmamış.Objektif yazsaydın keşke birazSeninle o zamanlar olan muhabbetimi biliyorsun. Hatta o zamanlardan kalma fotoğraflara geçenlerde denk geldim de tebessüm ettim. Yine kırmızı2 de geçen bir muhabbet esnasında yüzsüzlüğü ele alıp adamlarıma vurma dicem diyorsun
Benim item demek hırs demek dediğimi nereden çıkardın oyunun fıtratında item dizmek var ki gerekeni yaptım ve charımı çok oldu tamamlayalı yaklaşık 2 senedir ek olarak item almadım charıma.
Boynuzlu şapkamın boynuzlarını suralar için biliyordum keskin olsun diye bakarsın tadına yakındaSana değil seni dolduruşa getireni söylesen de onunla sohbet etsek biraz
![]()
Senin en çok kullandığın laftır zaten "seni kim doldurdu" ya da "kimler gaza getirdi". Beni dolduracak biri yok. Ben gördüklerimle hareket ederim. Duyduklarım da tuzu biberi olur.
Mesela erdemi 8-9 kişi kestiklerinde "erdem kalk yerden, üstüne dikilip laf söyleyen çok olur" dediğimde senin bana "char dizmesini bekliyoruz demen gibi. Ne alaka? Charım varken ne yaptın da şimdi char alınca yapacaksın?
Ben daha TanidikGeldi ile konuşmadan evvel sizinle skype ortamında laflayalım diye kaç kez pm attım. Mikrofonlu adamınız mikrofon bozuk dedi gitti. Diğerleri cevap yazmadı. Symphonica şahittir bunlara zaten.
Ne oldu da triplere girdiniz anlamadım demek isterdim de düşünüyorum ki itemim yoktu da ondan. Benim sattığım itemlerden Batur 1-2 parça alınca bir baktım teksasa girmiş. Çocuk diyor, abi ban yedikten sonra attığım pm'lere bile cevap vermiyorlardı da ikinci charı dizince aldılar tekrardan. TanidikGeldi'yi zamanında atıyorsunuz, turnuva ilan edildiği gün ankadan çık bize gel diyorsunuz.
Ben tek başıma savaş atıyorum 6 kişi 1 buçuk saat hazırlanıp giriyorsunuz.
Anla niyazi, karşında mavi1'de takılan eleman yok. Sen ALSANCAK-Brisbia savaşlarını uzaktan izlerken ben başrol paylaşıyordum.
Dünkü çocuksun diyecek kadar düşmedim ama çok atarlı arkadaş gördüm. Kendi kendine şekle girip sebebi benmişim gibi konuşma şimdi.
ÖNEMLİ !
PeopLeMakinq charındaki itemler eskiden o kadar para ederdi. Ben charın gerçek sahibinin evine misafir oldum. Charlarımızı aynı bilgisayarda açtık ve kıyaslama yaptık. Birleşmenin ilk günleriydi diye hangi char iş görür denemeler yaptık.
Yani destan serverinde oynamamış biri mars bilgisiyle 1500 TL lik char dizemez. Uğur zaten eskiden o kadar teklif alıyordum dediğinde destandan öncesini söylemişti bana. Zaten ben oyuna bir süre ara verip girdikten sonra kemal bana pm atıp "şu kolyeni versene arada ben kullanayım" diyordu. Bu char nasıl o kadar para etsin?
Kısaca bu uğur olduğunu iddia eden hesap baya baya sahte. Sahte değilse buyursun bana pm atsın. İkimizde kıbrıslıyız. Var mı öyle ortaya sahte hesapla çıkıp milleti karalamak?
Sana gelince tufaan; sen ORION zamanında kemalı 3 kere attığımda loncamdan çıkmadın, şimdi de aynını teksasta yapıyorsun.
Sen ne yanar dönermişsin arkadaş.
Sertaç sana inanıyorum.
Pek item göstermem eskilerden gelen huyumdur. Bazıları sağlam olmadığımdan göstermediğimi düşünüyor olabilir saygı duyarım. Benim zaten en iyi olma gibi bir çabam olmadı,olmayacak. Zevk alma amaçlı oynuyordum,oynuyorum. Hırs yapmadım bu güne kadar ki fıtratımda yok hırs. İtem göstermeme huyumun tek nedeni bazıları gibi bakın benim böyle itemlerim var hadi alkışlayın beni tarzında ego tatminine girmemem. Hadi item gösterenleri alkışlasın şakşakçılar
Cevabın için teşekkürler uğur bu adama inananlarda okusun kimin ne oldugunu herkes görsün.
Yıllardır ortada olmayan uğur birden bire bu konuda ortaya çıktıironiye bak sen, ulan hoca kendi paçanı kurtarmak için çırpınışlarına devam et
He bu arada bütün forum hesaplarımı şikayet etmeyin la forum hesaplarını banlatarak beni susturamazsınız
Bunlarin hic biri degil 3 saman var isimlerini yazmamisin olmeca soyuldu onu saymasan digerlerinin itemlerini 1000tye alirsin zaten olmecada 4 15 kupesi vardi 1000ni gecer oyuzden
Listede itemini göstermeye korkanların ismleri de var.
Ben cogunu gordum kardesim hic biri 1000t in uzerinde degil 1000tye aynilarini dizerim ben olmecada dedigim hibi kupesi vardi ama soyuldu
Dreams vardi o bunlardan iyi mesela ama yinede en iyi ilk 3 egiremez samanlarda bence ama burdakileerin hepsini gecer
Son düzenleme:
Listede itemini göstermeye korkanların ismleri de var.
Acaba kimler ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)