Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yakışmıyor size tartışmak,eskileri eskide bırakın.İtem dizmek için elbette hırs , çaba göstericeksin ama bu hırs egoister gibi Bende bu var , Sende o var gibisinden ego tatmin etmeye dönüşmesin.Loncadan loncaya gezenler için utanması gereken yönetciler degil bunu yapanlardır diye düşünüyorum
Gidene kal diyemiyorsun..
Gidene kal diyemiyorsun..Tek başına savaş yollayacak kadar rahat adam dereye girip boğulduğunu yazmamış.Objektif yazsaydın keşke birazSeninle o zamanlar olan muhabbetimi biliyorsun. Hatta o zamanlardan kalma fotoğraflara geçenlerde denk geldim de tebessüm ettim. Yine kırmızı2 de geçen bir muhabbet esnasında yüzsüzlüğü ele alıp adamlarıma vurma dicem diyorsun
Benim item demek hırs demek dediğimi nereden çıkardın oyunun fıtratında item dizmek var ki gerekeni yaptım ve charımı çok oldu tamamlayalı yaklaşık 2 senedir ek olarak item almadım charıma.
Boynuzlu şapkamın boynuzlarını suralar için biliyordum keskin olsun diye bakarsın tadına yakındaSana değil seni dolduruşa getireni söylesen de onunla sohbet etsek biraz
![]()
Senin en çok kullandığın laftır zaten "seni kim doldurdu" ya da "kimler gaza getirdi". Beni dolduracak biri yok. Ben gördüklerimle hareket ederim. Duyduklarım da tuzu biberi olur.
Mesela erdemi 8-9 kişi kestiklerinde "erdem kalk yerden, üstüne dikilip laf söyleyen çok olur" dediğimde senin bana "char dizmesini bekliyoruz demen gibi. Ne alaka? Charım varken ne yaptın da şimdi char alınca yapacaksın?
Ben daha TanidikGeldi ile konuşmadan evvel sizinle skype ortamında laflayalım diye kaç kez pm attım. Mikrofonlu adamınız mikrofon bozuk dedi gitti. Diğerleri cevap yazmadı. Symphonica şahittir bunlara zaten.
Ne oldu da triplere girdiniz anlamadım demek isterdim de düşünüyorum ki itemim yoktu da ondan. Benim sattığım itemlerden Batur 1-2 parça alınca bir baktım teksasa girmiş. Çocuk diyor, abi ban yedikten sonra attığım pm'lere bile cevap vermiyorlardı da ikinci charı dizince aldılar tekrardan. TanidikGeldi'yi zamanında atıyorsunuz, turnuva ilan edildiği gün ankadan çık bize gel diyorsunuz.
Ben tek başıma savaş atıyorum 6 kişi 1 buçuk saat hazırlanıp giriyorsunuz.
Anla niyazi, karşında mavi1'de takılan eleman yok. Sen ALSANCAK-Brisbia savaşlarını uzaktan izlerken ben başrol paylaşıyordum.
Dünkü çocuksun diyecek kadar düşmedim ama çok atarlı arkadaş gördüm. Kendi kendine şekle girip sebebi benmişim gibi konuşma şimdi.
Şansın varsa sıradaki sensin. . .
Oyuna tutunurumda senle denk gelırmıyız bılmem
Necat sen şimdi ne bekliyorsun. abi itemine bakim dememizimi istiyorsun tm en iyi itemler senin hadi al şakşakcılarını oyununu oyna
itemine göre adamlık oluyorsa varsın sizin gibi adamlar olsun.
itemine göre adamlık oluyorsa varsın sizin gibi adamlar olsun.
Son düzenleme:
Sen özellikle Erdem bize ters konuşurken oraya gelip laf söyledin bunun sebebi Erdem'le samimiyetin miydi ? Yoksa bize karşı olan öfkenden miydi ? Ben orada sana karşı hiç bir art niyet beslemedim sen onu yazınca ben de karşılık verdim. Charın varken üstünlük kuramadın ''bize'' karşı yine al bakalım bu sefer olacak mı ? Ben eskiden zaten char dizmeye çalışmıyordum burada olan arkadaşlarımla muhabbet etmeye giriyordum Mert Önal vs tanırsın zaten o aralar TR serverında oynuyordum burada muhabbet ediyordum. Sonrasında diğer tarafta hesabımı satıp pvp ile devam ettim adresim burası oldu. Brisbia sonuna denk geldi hesabımı tam anlamıyla rayına oturtmam. Kıssadan hisse sana karşı hiç bir art niyetim yokken sen gelip Erdem'e destek çıkıp bize laf söyledin arkası böyle tamamlandı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)