Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Delici atan hangi şaman char dizer zaten? Şamanlar eskidendi. Bu listedeki şamanlar iki sene önce iplenmiyordu. Schultz dışında item gösteren biri yok. Çünkü adam sonradan şaman olmuş. Zaten itemliydi yani![]()
sende artık kimin tavuğuna kışt diyeceğine karar ver,kimden yüz bulursan o tarafa geçiyorsun. Şimdide Anka'mı sana kol kanat gerdi,çok trajik.
Pek item göstermem eskilerden gelen huyumdur. Bazıları sağlam olmadığımdan göstermediğimi düşünüyor olabilir saygı duyarım. Benim zaten en iyi olma gibi bir çabam olmadı,olmayacak. Zevk alma amaçlı oynuyordum,oynuyorum. Hırs yapmadım bu güne kadar ki fıtratımda yok hırs. İtem göstermeme huyumun tek nedeni bazıları gibi bakın benim böyle itemlerim var hadi alkışlayın beni tarzında ego tatminine girmemem. Hadi item gösterenleri alkışlasın şakşakçılar 

Sen de birgün öyle char dizersen anlarsın insanların nasıl sen birtek kelime etmeden sende nasıl itemlerin olduğundan haberdar olduklarını. Bu işler kademe kademe. O yüzden saygı karşılıklı güzel kardeş.Pek item göstermem eskilerden gelen huyumdur. Bazıları sağlam olmadığımdan göstermediğimi düşünüyor olabilir saygı duyarım. Benim zaten en iyi olma gibi bir çabam olmadı,olmayacak. Zevk alma amaçlı oynuyordum,oynuyorum. Hırs yapmadım bu güne kadar ki fıtratımda yok hırs. İtem göstermeme huyumun tek nedeni bazıları gibi bakın benim böyle itemlerim var hadi alkışlayın beni tarzında ego tatminine girmemem. Hadi item gösterenleri alkışlasın şakşakçılar![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)