farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
sen kimsin nesin neyin peşinde ve hangi bayrağa selam veriyorsun önce bunları bana bi söle ondan sonra benım yazdığım mesaja cvp verirsin. kimse hakkında ileri geri konuşamaya sizin hakkınız yok her konuya mualefet oluyorsun hayırdır ? leff nedir kimdir oyun içinde hangi çarı oynamaktasın nesin ne oldugun belli değil gelip buralarda ileri geri yorumlar atıyorsun ? önce gel bi kendini tanıt sonra gel yorum yaz. ben kımsenın düşüncelerine saygısızlık etmedim sizin gocunduğunuzu hissettim o kadar item para lazımsa vereyimde sus abilere karşılık verilmez.

su oyunu algılayıs biçimin benı benden alıyor ben mavı bayraga selam verıyorum artık nedemekse ben hangı bayraksın dıye sordugunu anlıyatak mavı dedım sız derken kımlerı kastetıgınıde bılmıyorum ben formda kendı goruslerımı soyluyorum ama kımseye nasıl konusagını nasıl hıtap edıcegını ogretmıyorum send gelıp kıme nasıl konusucagını ogretme ama itemim cok param com dıyorsan oyuna yenı baslıyanlara ver bıraz servera tutunsunlar onların ıhtıyacı var en azından serverde oyuncu sayısı artar

Son düzenleme:
Bazıları item gösterme göstermeme muhabbetine girmiş. Doğru şeyler değil bunlar önemli olan ne kadar iş yapabildiğini kanıtlamak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri