farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Öncelikle kim ne derse desin görüşünüzü ve merakınızı gidermek için konu açmışsınız ve güzel bir konu.

Kim sorusuna gelirsekte şuan o listede oyuna devam edende oyunda olmayan çarlarda var. Oyuna devam edenler arasında o listede olanların en sağlamları LosTSamaN ve Bekchy... Ama şuan oyunda bulunmayanlardan OlMeCa ve INDEPENDENCEORDEATH kesinlikle favorim. Ayrıca benim görüşüm şudur ki bu oyuna şaman olarak INDEPENDENCEORDEATH'dan sağlam bir şaman daha gelmemiştir... Kendisinin ne kadar sağlam olduğunu onun döneminde oynayan oyuncular gayet iyi bilir. Şimdi sadece sağlamlık yetmez diyebilir bazıları ama kendisinde hem savunma hem atak mevcut olduğu için kesinlikle favorim INDEPENDENCEORDEATH...

Sırf bana cevap vermek içinmi bu hesaba girdin yoksa loncandaki adamı 5-6 hesabınla oylamak içinmi :m08:

Diğer hesabım ban yedi onun içinde bu hesabımdayım canısı sen benim lafıma neden böyle bir cevap verdin? Yani seninde itemlerini gördük madem kendine güvenen başka arkadaşlar var onlarda yansıtsın görelim kim neymiş.

Senin için zamanında şarapla sağlam olanlardansın demiştim ve haklı çıktım ;)

su oyunu algılayıs biçimin benı benden alıyor ben mavı bayraga selam verıyorum artık nedemekse ben hangı bayraksın dıye sordugunu anlıyatak mavı dedım sız derken kımlerı kastetıgınıde bılmıyorum ben formda kendı goruslerımı soyluyorum ama kımseye nasıl konusagını nasıl hıtap edıcegını ogretmıyorum send gelıp kıme nasıl konusucagını ogretme ama itemim cok param com dıyorsan oyuna yenı baslıyanlara ver bıraz servera tutunsunlar onların ıhtıyacı var en azından serverde oyuncu sayısı artar
Şansın varsa sıradaki sensin. . .

Ankette ismimi görünce ve item göstermeyen birisi olarak bu yazıyı üzerime alındım kanka. :cool:
Ben kendimi kanıtlamak zorunda olmadığım için item göstermiyorum diğelerini bilemem.
Senin yerin ayrı gülüm. Ben aslında bu lafı sağlam diye anıldığında içi hoş olan ama item gösteremeyen şamanlaraydı. Biliyorsun çandan önce ve çandan sonra şamanlar ikiye ayrılıyor. Çandan önce kim ne ise o beni ilgilendirir. O zamanlar başarılıysa şimdi de başarılıdır gözümde. Seni seviyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri