farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

konuyu açmamın sebebi bir merak ediyorum, ikincisi ise insanlar sadece gördükleriyle böyle anketler açıyorlar bende güzel birtane olsun istedim. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler. (ayrıca fikirlerinizi ve görüşlerinizi eksik etmeyin lütfen)
bu İnsanlari bİrbİrİyle yariŞa sokmaktan baska birsey deĞİl unutmayalim bu bİr oyun oyun uzerinden bÖle amaÇlar saĞlanmaya ÇaliŞilmamali

Cevabın için teşekkürler uğur bu adama inananlarda okusun kimin ne oldugunu herkes görsün.

Yıllardır ortada olmayan uğur birden bire bu konuda ortaya çıktı :D ironiye bak sen, ulan hoca kendi paçanı kurtarmak için çırpınışlarına devam et :D

He bu arada bütün forum hesaplarımı şikayet etmeyin la forum hesaplarını banlatarak beni susturamazsınız ;)

Bu sertaç denilen şahsiyet kendisini yıllarca bulgar diye tanıtmıştır ancak kürttür ve gerçek kimliğini kimse bilmemektedir.Kendisini devamlı bir gizleme ihtiyacı duymaktadır.Burada da iftira ve yalan dolu hikayesine devam etmiştir.Bu adama inananlarda bir kez daha düşünmlerini istiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri