Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Ben diyorum ki sahte. Gerçek hesapsa buyursun arasın. Hep siz ispat istiyorsunuz, biraz da biz isteyelim.O zaman uğurun yazdığını buralara gelip sahte hesapla yazılmış demiyeceksin.
Ama birdahakine alakalı cevap yaz yazacaksan.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Ben diyorum ki sahte. Gerçek hesapsa buyursun arasın. Hep siz ispat istiyorsunuz, biraz da biz isteyelim.
Ama birdahakine alakalı cevap yaz yazacaksan.
Bakalım o yazdıklarını uğura nasıl açıklaycaksın. Ayrıca Anka loncasına girdin diyemi böyle oldun sen onu anlayamadım.
Bakalım o yazdıklarını uğura nasıl açıklaycaksın. Ayrıca Anka loncasına girdin diyemi böyle oldun sen onu anlayamadım.
Ben böyle olduğum için ankaya girdim. Ben şeklime göre kap ararım, herkes gibi kabın şeklini almam.
Uğura da açıklayacak hiçbirşeyim yok. Açıklama lazımsa da yaparım zaten. Uğuru ben oyundan değil gayet sıradan bir arkadaşım olarak görüyorum.
Ha eğer diyorsan onlardan tırsabilirim, yüz yüze iken çekinirim falan. Aman ha öyle birşey aklından geçmesin. Olmaz o yani.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)