farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ÖNEMLİ !

PeopLeMakinq charındaki itemler eskiden o kadar para ederdi. Ben charın gerçek sahibinin evine misafir oldum. Charlarımızı aynı bilgisayarda açtık ve kıyaslama yaptık. Birleşmenin ilk günleriydi diye hangi char iş görür denemeler yaptık.

Yani destan serverinde oynamamış biri mars bilgisiyle 1500 TL lik char dizemez. Uğur zaten eskiden o kadar teklif alıyordum dediğinde destandan öncesini söylemişti bana. Zaten ben oyuna bir süre ara verip girdikten sonra kemal bana pm atıp "şu kolyeni versene arada ben kullanayım" diyordu. Bu char nasıl o kadar para etsin?

Kısaca bu uğur olduğunu iddia eden hesap baya baya sahte. Sahte değilse buyursun bana pm atsın. İkimizde kıbrıslıyız. Var mı öyle ortaya sahte hesapla çıkıp milleti karalamak?

Sana gelince tufaan; sen ORION zamanında kemalı 3 kere attığımda loncamdan çıkmadın, şimdi de aynını teksasta yapıyorsun.

Sen ne yanar dönermişsin arkadaş.

Sertaç sana inanıyorum.

Son düzenleme:
ÖNEMLİ !

PeopLeMakinq charındaki itemler eskiden o kadar para ederdi. Ben charın gerçek sahibinin evine misafir oldum. Charlarımızı aynı bilgisayarda açtık ve kıyaslama yaptık. Birleşmenin ilk günleriydi diye hangi char iş görür denemeler yaptık.

Yani destan serverinde oynamamış biri mars bilgisiyle 1500 TL lik char dizemez. Uğur zaten eskiden o kadar teklif alıyordum dediğinde destandan öncesini söylemişti bana. Zaten ben oyuna bir süre ara verip girdikten sonra kemal bana pm atıp "şu kolyeni versene arada ben kullanayım" diyordu. Bu char nasıl o kadar para etsin?

Kısaca bu uğur olduğunu iddia eden hesap baya baya sahte. Sahte değilse buyursun bana pm atsın. İkimizde kıbrıslıyız. Var mı öyle ortaya sahte hesapla çıkıp milleti karalamak?

Sana gelince tufaan; sen ORION zamanında kemalı 3 kere attığımda loncamdan çıkmadın, şimdi de aynını teksasta yapıyorsun.

Sen ne yanar dönermişsin arkadaş.

Sertaç sana inanıyorum.

Uğur ve kemal şuan kıbrısta buyur ara ulaş sor bakalım kim yazmış o mesajı eğer uğur yazmışsa buralara daha uğrama sen.tmmı canım

Ayrıca necat gerçek yüzünü gösterdiğin için saol

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri