HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Belki sırf bu konu yüzünden bann yiyicem ama söylemeden edemiyorum! O kadar adisiniz ki... Hep kendi çıkarlarınızı düşünüyorsunuz... Emeğe saygı göstermiyosunuz... Bazılarınız içinizden: '' Ne diyo lan bu'' diyosunuz, biliyorum...
Ne de olsa bu sadece hack indirmek için girdiğiniz bi site... çok mu zor '' paylaşım için saol'','' Teşekkür ederim'' yazmak! en fazla 5 saniyenizi alır... iğrençsiniz, asıl sizin forumdan gitmeniz lazım!
Ne de olsa bu sadece hack indirmek için girdiğiniz bi site... çok mu zor '' paylaşım için saol'','' Teşekkür ederim'' yazmak! en fazla 5 saniyenizi alır... iğrençsiniz, asıl sizin forumdan gitmeniz lazım!
Belki sırf bu konu yüzünden bann yiyicem ama söylemeden edemiyorum! O kadar adisiniz ki... Hep kendi çıkarlarınızı düşünüyorsunuz... Emeğe saygı göstermiyosunuz... Bazılarınız içinizden: '' Ne diyo lan bu'' diyosunuz, biliyorum...
Adam doğru söylüyor.Siz bu siteye hack indirmek icin geldiniz..Başka birşey için değil hiç saygı göstermeden direk bakmaya küfürler etmeye gelmisssiniz.
İsteyen istedini yazar buna ne sen nede bir başkası karışır yazmak zorunda değiller çünki
............********........... yani hekes ozgur bu sitede istyen indirir isteyen yazar lutfen karismayin bn giriyorum bazi konulara yazıyorum cogunlukla hack veya onem li konulara yaziyorum birde ^^sizlere^^ demenin hicbir luzumu yok^^bnce bazı kişiler yazmiyor olabilir ama kendileri bilirler ^^Bu sitede zorunlu birşey gormedim ben ^^
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)