xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İğrençsiniz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yido97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adam doğru söylüyor.Siz bu siteye hack indirmek icin geldiniz..Başka birşey için değil hiç saygı göstermeden direk bakmaya küfürler etmeye gelmisssiniz.

Flood olucak ama dayanamadım bunların yorumlarına herkesi tek tek tanıyomuş gibi yazmış hack indirmek için gelmişiz lan yürü git... herkes karşıdakini kendi gibi zannedermiş herkes senin gibi hack indirmeye gelmedi haberin olsun.Hack indirmek için neden buraya geliym ben *** hack siteleri var.bilmeden yorum yapma g*t.

Flood olucak ama dayanamadım bunların yorumlarına herkesi tek tek tanıyomuş gibi yazmış hack indirmek için gelmişiz lan yürü git... herkes karşıdakini kendi gibi zannedermiş herkes senin gibi hack indirmeye gelmedi haberin olsun.Hack indirmek için neden buraya geliym ben *** hack siteleri var.bilmeden yorum yapma g*t.

sen hack indirmeye gelmediysen sözüm sana değil ve küfür etme... sözüm sadece onlara...

Kardesm Burasi Bi Forum Herkes Kendi Düsüncesini Paylasabilir İlla Calismayan Bi Hacka " Cok Güzel Calisior Emege Saygi " Mi Diyeceğiz Küfretmekde yanlıs ama Herkesn Düşüncesine Saygı Duymalisin ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri