Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İğrençsiniz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yido97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ilk önce insan olun!!!

adam olun demiyorum insan olun!!!

Tamamda des_des3 gitti şimdi yeni modorötörler gelir berki onlar daha iyi çıkar des_des3 gitti diye bizde mi gidelim böyle konular açmayın zaten imse kilitlemiyor des_des3 ün yaptığı yorumda gördünüğünüz gibi artık gelmiyeceğim diyor çok istiyorsanız siz admin başvurusu yapın.des_des3 gitti diye böyle konular açmayalım bidaha lütfen birde başkalarını suçlamayın küfür edenler hariç haksız yerlerde adamları suçluyorsunuz ben yorum yazmıyorum ama hepsini oluyorum adamları suçlamayın buda benim düşüncem ...

tufan bey katılıyorum yorumunuza :p

lan git:mad:, bari yaz saygı gösterenlerde var diye sanki hiç kimse saygı göstermiyo benim konularıma alıntıysa alıntı diye yazıyorum kaynağınıda yazıyorum.Emeğe saygısızlık ettiği mi gördün mü?? Bu sitede emeğe saygısı olan kişilerde var unutma....Hem sen ne biliyosun hack indirmek için geldiğimizi lan:mad::mad:Hack en sevmediğim şeydir her yerde oyunlardada dahil...Bilmeden yorum yapma herkese :mad::mad:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri