HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eğer Böyle Bir Konuda Rahatsızlık Duyuyorsan MaXuS veya des_des ile görüş..
Ya beyler gereksiz konular açmayın.. Boşuna sayfayı kirletiyorsunuz . Tamam haklı olabilirsin ama lütfen kendine sakla böyle işleri sayfaya böyle konular açmayın !! 

Sana göre gereksiz, adam 3000 mesaj yazmış, emek harcamış, siteden gidiyo bundan dolayı, gereksiz diosun!Ya beyler gereksiz konular açmayın.. Boşuna sayfayı kirletiyorsunuz . Tamam haklı olabilirsin ama lütfen kendine sakla böyle işleri sayfaya böyle konular açmayın !!![]()
Sayenizde hiç bi editör artik CFye bakmıyo
Tamamda des_des3 gitti şimdi yeni modorötörler gelir berki onlar daha iyi çıkar des_des3 gitti diye bizde mi gidelim böyle konular açmayın zaten imse kilitlemiyor des_des3 ün yaptığı yorumda gördünüğünüz gibi artık gelmiyeceğim diyor çok istiyorsanız siz admin başvurusu yapın.des_des3 gitti diye böyle konular açmayalım bidaha lütfen birde başkalarını suçlamayın küfür edenler hariç haksız yerlerde adamları suçluyorsunuz ben yorum yazmıyorum ama hepsini oluyorum adamları suçlamayın buda benim düşüncem ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)