HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En iyi para kasma tekniği balıkçılıktır 

En iyi para kasma tekniği balıkçılıktır![]()
Eminmisin Modum
kulede normal %100 yang bonuslu bir char ile tek pelerinde 100m slot 2 dakikada bir çıkıyor +derece
Modum levi ve sembol piyasası 150m ye kadar düştü. @Is0Chan ; 5 iteme %20 yang bonus geliyor daha önce belirttigim gibi Küpe en zoru gelmesi,kolye,kalkan,bileziktede biraz zorlanıcaksın ve ayakkabı.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum 16k can yaptım 700 savunma yaptım 61 levelim yılanlarda rahat kasılıyorum şuanlık 60 yang düşürme var en kısa zamanda küpe ve bilezigede getirmeyi düşünüyorum sizi çok yordum belki ama tek bir sorum daha olucak yılanlar şeytan kulesinden daha iyidir değil mi bu levelde?
Ben 1 günde 2-3t öyle yapıyorum rahat size kalmışEminmisin Modumkulede normal %100 yang bonuslu bir char ile tek pelerinde 100m slot 2 dakikada bir çıkıyor +derece
Modum levi ve sembol piyasası 150m ye kadar düştü. @Is0Chan ; 5 iteme %20 yang bonus geliyor daha önce belirttigim gibi Küpe en zoru gelmesi,kolye,kalkan,bileziktede biraz zorlanıcaksın ve ayakkabı.

Ben 1 günde 2-3t öyle yapıyorum rahat size kalmış![]()
Günde değilde saatte 2 - 3 T yapmayı tercih ediyoruz , tabi senin görüşün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)