HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tamam deniyecegim teşekkürlerde 2.katta nerde kasabilrim akreplerin felan oldugu yerlerde kesebiliyorum ancak,birde %20 yang bonus demişsiniz bütün param efsuna gitmesin 20 yang + 2k hp getiricem diyeTanesi 100m olan bonuslarınızı güçlendiren esyalar var genel depocuda, Küpe,kalkan,bilezik,kolye ve ayakkabiya %20 yang bonus getirirseniz işiniz kolaylaşır. Ormanda metin Kesebilirseniz altın şans parası üç kat yang toplamanızı saglar. 55 seviye hem 2.kat hemde kuleye uygun. Yatma gibi problem yaşarsaniz kulede tavsiye edilebilir. 14khp çektiginiz slotu kesebilmenize yetiyorsa problem yok.

Son düzenleme:
Şaman açtım zehirli asker örümceklerde bile kesebiliyorum artk ama tek sıkıntı 20 yang nasıl getiricem
Tamam deniyecegim teşekkürlerde 2.katta nerde kasabilrim akreplerin felan oldugu yerlerde kesebiliyorum ancak,birde %20 yang bonus demişsiniz bütün param efsuna gitmesin 20 yang + 2k hp getiricem diye![]()
Yavaş yavaş para kastıkca yaparsınız şu anlık hp %20yang bonus kadar önem arzetmez, öncelikle 1-2 t kasın daha sonra efsun atarsınız istediginiz bonuslar biranda gelmiyebilir. O yüzden önce yang kasın ortalama 2-3 T de istedigin şekilde ( hp + %20 yang ) gelir tabi bu ortalama tahmin.
Tamam herşey için teşekkürler fakat yang bonus sadece kalkan ayakkabı kolyeye geliyor?Yavaş yavaş para kastıkca yaparsınız şu anlık hp %20yang bonus kadar önem arzetmez, öncelikle 1-2 t kasın daha sonra efsun atarsınız istediginiz bonuslar biranda gelmiyebilir. O yüzden önce yang kasın ortalama 2-3 T de istedigin şekilde ( hp + %20 yang ) gelir tabi bu ortalama tahmin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)