Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yardımınıza ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Is0Chan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tanesi 100m olan bonuslarınızı güçlendiren esyalar var genel depocuda, Küpe,kalkan,bilezik,kolye ve ayakkabiya %20 yang bonus getirirseniz işiniz kolaylaşır. Ormanda metin Kesebilirseniz altın şans parası üç kat yang toplamanızı saglar. 55 seviye hem 2.kat hemde kuleye uygun. Yatma gibi problem yaşarsaniz kulede tavsiye edilebilir. 14khp çektiginiz slotu kesebilmenize yetiyorsa problem yok.
Tamam deniyecegim teşekkürlerde 2.katta nerde kasabilrim akreplerin felan oldugu yerlerde kesebiliyorum ancak,birde %20 yang bonus demişsiniz bütün param efsuna gitmesin 20 yang + 2k hp getiricem diye :D

Son düzenleme:
Şaman açtım zehirli asker örümceklerde bile kesebiliyorum artk ama tek sıkıntı 20 yang nasıl getiricem

Tamam deniyecegim teşekkürlerde 2.katta nerde kasabilrim akreplerin felan oldugu yerlerde kesebiliyorum ancak,birde %20 yang bonus demişsiniz bütün param efsuna gitmesin 20 yang + 2k hp getiricem diye :D

Yavaş yavaş para kastıkca yaparsınız şu anlık hp %20yang bonus kadar önem arzetmez, öncelikle 1-2 t kasın daha sonra efsun atarsınız istediginiz bonuslar biranda gelmiyebilir. O yüzden önce yang kasın ortalama 2-3 T de istedigin şekilde ( hp + %20 yang ) gelir tabi bu ortalama tahmin.

Yavaş yavaş para kastıkca yaparsınız şu anlık hp %20yang bonus kadar önem arzetmez, öncelikle 1-2 t kasın daha sonra efsun atarsınız istediginiz bonuslar biranda gelmiyebilir. O yüzden önce yang kasın ortalama 2-3 T de istedigin şekilde ( hp + %20 yang ) gelir tabi bu ortalama tahmin.
Tamam herşey için teşekkürler fakat yang bonus sadece kalkan ayakkabı kolyeye geliyor?

56 Level büyülü silah suram,60 level bir şamanım var genel depocuda bonus itemlerini de aldım 13.5k canım 60 yang bonusum var artık gayet rahat para kasabileecegimi düşünüyorum daha yeni girebildim oyuna hemen kasmaya başlıyacagım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri