HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm beyler,ben bu oyunu 5-6 ay önce mmomt2 zamanında bırakmıştım bugün yazın baktım baya sıkılıyorum sağlam başka svde yok geri başlayayım dedim elimde şuan 93 level okçu var elimde bir tane 85 lik +9 yay +5 turkuaz var şimdilik ne yapmalıyım nasıl para kasmalıyım önemli olan o nasıl para kasacagım lütfen bi öneride bulunun
hangi sw ?Selamun aleyküm beyler,ben bu oyunu 5-6 ay önce mmomt2 zamanında bırakmıştım bugün yazın baktım baya sıkılıyorum sağlam başka svde yok geri başlayayım dedim elimde şuan 93 level okçu var elimde bir tane 85 lik +9 yay +5 turkuaz var şimdilik ne yapmalıyım nasıl para kasmalıyım önemli olan o nasıl para kasacagım lütfen bi öneride bulunun
ely3 pek emin değilim ama 55 lvl çar ile örümcek zindanın da yarım saate 2t para kasıyorlar konularında gezinirken gördüm 45 50 ort dolunay ile
ely3 pek emin değilim ama 55 lvl çar ile örümcek zindanın da yarım saate 2t para kasıyorlar konularında gezinirken gördüm 45 50 ort dolunay ile
Dostum elimde 59 ninja ve 69 büyülü silah sura var exp almama yüzüğü basıp 69 la kassam olmaz mı çünkü 59 la zorlanacagımı düşünüyorum level baya etki ediyor mu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)