noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yardımınıza ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Is0Chan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum elimde 59 ninja ve 69 büyülü silah sura var exp almama yüzüğü basıp 69 la kassam olmaz mı çünkü 59 la zorlanacagımı düşünüyorum level baya etki ediyor mu
tam emin değilim ama ely3 de genelde 55 lvl ler ve büyülü silah suralar oyunda ki bazı kişilerden de yardım alabilirsin

Size en iyi tavsiyem bir savasci acin 42 levele 5 dakikada kasarsiniz. Exp koruma yuzugu takin şeytan kulesinde hem derece hemde yang kasin saatte 2 t garantisi var. Bu islemlerden önce 5 iteminize yang bonus getirin %20. Veya Levi'nin yuzugu ve Kahramanlık sembolu denizden tutarak ticaretini 200m den tanesini satabilirsiniz. Başlangıc için en iyi iki yöntem. 69 level ile ormanda pugma ve maun metinlerinden Altın şans parası düsürür iseniz kulede saatte 2t yerine 6t örümcek zindani 2.katta 69 level ile saatte 6 t + derece kasabilirsiniz derece 30.000 oldugunda kahramanlık ödüllerinden yeterli seviyeye geldiginizde yararlanabilirsiniz. Umarım kısa sürede saglam bir karekter dizersiniz aramıza tekrar hoşgeldiniz oyun içi problemlerinizde " Elym2 Destek " ranklı ve " Elym2 GM " rankına sahip yöneticilerle irtibat kurabilirsin. Banada yardımcı olabilecegim konularda danışabilirsiniz.

Son düzenleme:
Size en iyi tavsiyem bir savasci acin 42 levele 5 dakikada kasarsiniz. Exp koruma yuzugu takin şeytan kulesinde hem derece hemde yang kasin saatte 2 t garantisi var. Bu islemlerden önce 5 iteminize yang bonus getirin %20. Veya Levi'nin yuzugu ve Kahramanlık sembolu denizden tutarak ticaretini 200m den tanesini satabilirsiniz. Başlangıc en iyi iki yöntem. 69 level ile ormanda pugma ve maun metinlerinden Altın şans parası düsürür iseniz kulede saatte 2t yerine 6t örümcek zindani 2.katta 69 level ile saatte 6 t + derece kasabilirsiniz derece 30.000 oldugunda kahramanlık ödüllerinden yeterli seviyeye geldiginizde yararlanabilirsiniz. Umarım kısa sürede saglam bir karekter dizersiniz aramıza tekrar hoşgeldiniz oyun içi problemlerinizde " Elym2 Destek " ranklı ve " Elym2 GM " rankına sahip yöneticilerle irtibat kurabilirsin. Banada yardımcı olabilecegim konularda danışabilirsiniz.
aynn bu adamı dinle ben ely2 de olsan daha iyi yardımcı olurdum da editsizden pek bir şey anlamıyorum :D

Size en iyi tavsiyem bir savasci acin 42 levele 5 dakikada kasarsiniz. Exp koruma yuzugu takin şeytan kulesinde hem derece hemde yang kasin saatte 2 t garantisi var. Bu islemlerden önce 5 iteminize yang bonus getirin %20. Veya Levi'nin yuzugu ve Kahramanlık sembolu denizden tutarak ticaretini 200m den tanesini satabilirsiniz. Başlangıc için en iyi iki yöntem. 69 level ile ormanda pugma ve maun metinlerinden Altın şans parası düsürür iseniz kulede saatte 2t yerine 6t örümcek zindani 2.katta 69 level ile saatte 6 t + derece kasabilirsiniz derece 30.000 oldugunda kahramanlık ödüllerinden yeterli seviyeye geldiginizde yararlanabilirsiniz. Umarım kısa sürede saglam bir karekter dizersiniz aramıza tekrar hoşgeldiniz oyun içi problemlerinizde " Elym2 Destek " ranklı ve " Elym2 GM " rankına sahip yöneticilerle irtibat kurabilirsin. Banada yardımcı olabilecegim konularda danışabilirsiniz.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.55 Level büyülü suraya sahipim şu anda 2.katta koruma yüzüğü takarak güzel bir miktar kasabilecegimi düşünüyorum? Daha başka napmalıyım elimde 33 ortlu dolu var fazla bişey yapamam 14k canım var Savunmam 408 çok az şebnem felan yok sanırım göremedim bu hesapla napmalıyım öneri veremez misiniz 2.katta nerde kasmalıyım

Son düzenleme:
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.55 Level büyülü suraya sahipim şu anda 2.katta koruma yüzüğü takarak güzel bir miktar kasabilecegimi düşünüyorum? Daha başka napmalıyım elimde 33 ortlu dolu var fazla bişey yapamam 14k canım var Savunmam 408 çok az şebnem felan yok sanırım göremedim bu hesapla napmalıyım öneri veremez misiniz

Tanesi 100m olan bonuslarınızı güçlendiren esyalar var genel depocuda, Küpe,kalkan,bilezik,kolye ve ayakkabiya %20 yang bonus getirirseniz işiniz kolaylaşır. Ormanda metin Kesebilirseniz altın şans parası üç kat yang toplamanızı saglar. 55 seviye hem 2.kat hemde kuleye uygun. Yatma gibi problem yaşarsaniz kulede tavsiye edilebilir. 14khp çektiginiz slotu kesebilmenize yetiyorsa problem yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri