Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, bu hep böyleydi. Atan getirir. Zırha hiç getirmedim 15 15 10 dan iyisini fakat atan getiriyor 1-2t ye 15 15 15 abanoz yapmıştım, 5-6t ye 15 15 15 hp deri yapmıştım. Oluyor yani. Efsun oranları tam ayarında bence.
Gardaş ne hilesi açtım ?? sölesene bi hay söle ne hilesi söle tmm hileciyim dicem olm ben diyer tarafta hakkımı alırım benim için sorun degilde sw de dolaşmam seni geriomu gardaş ? sana hile açmadan ban atsalar 9999 sen küfretmicenmi deneyelim bakalımAdam gibi konuş benim 1-1 setim yok 5k giren ruh kritkle 11 girer zaten uza şurdan oyunu öğren önce. Ben gidip senin gibi hile açıp ban da yemiyorum gmlere çarımı açın diye de yalvarmıyorum. Sana atılan banlar yetmedi herhalde hala swde geziyon. Bi kaç gün abi dediğin adamlara loncadan çıkınca ana bacı söven kimdi lan adam mısın sen. 1-1 takıyosun diyorsun ws gel diyip 1-1 takmadığım halde 1-1 takıyorsun diyorsun Ulan Zeki herif ws çağırıyorsan adama 1-1 takma da diyemezsin. 1-1 takmadığım halde, git loncalık item yap diyorsun. Açık ve net söylüyorum sana Adam Değilsin Swde Hile Açıp Tickette gmlere şaka yaptım diye ağlıyordun lan. Yaşın en fazla 8 senin. Saçma sapan şeyler yazıp illa adamı sinir ediceksiniz di mi lan.
Yok ya biz nasıl item yaptık öyle 3 t ile istediğin efsun gelmiyor şans işi birazda git bi 61 lv car ac 30dk 2 t para kas bu oyun böyleydi kimse itiraz etmedi istersen ortaya bi npc koyalım direk 130lv ol
Gardaş ne hilesi açtım ?? sölesene bi hay söle ne hilesi söle tmm hileciyim dicem olm ben diyer tarafta hakkımı alırım benim için sorun degilde sw de dolaşmam seni geriomu gardaş ? sana hile açmadan ban atsalar 9999 sen küfretmicenmi deneyelim bakalım
Kardeşim o zaman millete bakın hile açtım Kesemezsiniz artık beni diye artistlik yapmıcan ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı
Yok ya biz nasıl item yaptık öyle 3 t ile istediğin efsun gelmiyor şans işi birazda git bi 61 lv car ac 30dk 2 t para kas bu oyun böyleydi kimse itiraz etmedi istersen ortaya bi npc koyalım direk 130lv ol
Kardeşim sende haklısın zaten benim oturmuş bi çarım var yan çar açıyorum Bende yeni fark ettim oranların böyle oldugunu bi ara denersen sende hak vericeksin emin olabilirsin ayrıca ben Pixy de de Destan da da %4 diye bir efsun oranı hatırlamıyorum
Kardeşim o zaman millete bakın hile açtım Kesemezsiniz artık beni diye artistlik yapmıcan ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı
Kardeşim sende haklısın zaten benim oturmuş bi çarım var yan çar açıyorum Bende yeni fark ettim oranların böyle oldugunu bi ara denersen sende hak vericeksin emin olabilirsin ayrıca ben Pixy de de Destan da da %4 diye bir efsun oranı hatırlamıyorum
La bebe ben hangi millete hile açtım kesemezsiniz dedim söle 210 t vermessem sana namerdim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)