Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
üretme o zaman 1-1 ci sovyet ben deadslayer 1-1 lerini takıosun alla alla ruh bi 11 k girio bi 5 k girio bi git item yap 1-1 i bırak su %4 %6 lı itemlerinle oyna daha iyi hem o zaman 4 ve 6 kalkınca ne olcak 15 15 15,15 15 10 oooh ne güzel demiBen f5 e efsun botu konsun mu dedim. Ömründe adam gibi efsun da atmadığın belli. Sw ye yeni player gelmesin eskiler gitsin tek başına oynarsın artık. Kaç tane iteminde %4 veya %6 kılıç savunma var ? Sırf bir şey biliyormuş gibi gözükmek ya da post kasmak için saçma sapan şeyler yazıp akşam akşam adamın asabını bozuyorsunuz.
Peki bu efsunlar gelmesede 10 15 10 vb. efsunlar gelseydi . Bu Efsundan para kazananlar ne yapabilirdi ?
Cidden yeni playerlar veya para bayılmak istemeyenler için oynanıcak tarafı kalmadı ely3ünde.İdarelik 5-5 itemler 50tden başlıyor süper itemler 250-300 t arasına kadar çıkıyor.Saçmalık.
üretme o zaman 1-1 ci sovyet ben deadslayer 1-1 lerini takıosun alla alla ruh bi 11 k girio bi 5 k girio bi git item yap 1-1 i bırak su %4 %6 lı itemlerinle oyna daha iyi hem o zaman 4 ve 6 kalkınca ne olcak 15 15 15,15 15 10 oooh ne güzel demi
Adam gibi konuş benim 1-1 setim yok 5k giren ruh kritkle 11 girer zaten uza şurdan oyunu öğren önce. Ben gidip senin gibi hile açıp ban da yemiyorum gmlere çarımı açın diye de yalvarmıyorum. Sana atılan banlar yetmedi herhalde hala swde geziyon. Bi kaç gün abi dediğin adamlara loncadan çıkınca ana bacı söven kimdi lan adam mısın sen. 1-1 takıyosun diyorsun ws gel diyip 1-1 takmadığım halde 1-1 takıyorsun diyorsun Ulan Zeki herif ws çağırıyorsan adama 1-1 takma da diyemezsin. 1-1 takmadığım halde, git loncalık item yap diyorsun. Açık ve net söylüyorum sana Adam Değilsin Swde Hile Açıp Tickette gmlere şaka yaptım diye ağlıyordun lan. Yaşın en fazla 8 senin. Saçma sapan şeyler yazıp illa adamı sinir ediceksiniz di mi lan.
Peki bu efsunlar gelmesede 10 15 10 vb. efsunlar gelseydi . Bu Efsundan para kazananlar ne yapabilirdi ?
Swdekiler bırakırsa yeni player gelmezse para kazanmak ne işine yarayacak ki ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 209
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 180
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 466
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 1K
- Cevaplar
- 393
- Görüntüleme
- 51K