Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda yapılacak hiçbirşey yok Bende yan çar ninja açayım dedim İtemleri de sırf iş olsun diye kendim yapim dedim ama efsun atarken cidden baya sinir oldum bu oranlar ne çok fazla gereksiz oran var %6 %4 gibi bence bunların kaldırılması gerekiyor sadece zırha 3t harcamama rağmen elde var 0 Oyuna yeni katılıcıak user ların item yapması imkansız gibi bir hal almış bu böyle giderse oyuna user çekme pek mümkün olmaz.
Son düzenleme:
swde onlar kalksın o zaman shorty dier pvp lerdeki gibi f5 efsun botu koysun herkezin itemleri 15 15 15 15,15 15 15 10 olsun deme gardaşım istermisiniz böle bi çalışma ??
swde onlar kalksın o zaman shorty dier pvp lerdeki gibi f5 efsun botu koysun herkezin itemleri 15 15 15 15,15 15 15 10 olsun deme gardaşım istermisiniz böle bi çalışma ??
Ben yeni gelenlerin hemen oyundan soğumamaları için fikir belirttim biraz daha kolay olabilir nerden çıkardın hemen f5 efsun botunu vs biraz sakin ol bu kadar agresif olma karşındakinin düşüncesine saygın olsun sen katılmıyosan katılma banane
Ben f5 e efsun botu konsun mu dedim. Ömründe adam gibi efsun da atmadığın belli. Sw ye yeni player gelmesin eskiler gitsin tek başına oynarsın artık. Kaç tane iteminde %4 veya %6 kılıç savunma var ? Sırf bir şey biliyormuş gibi gözükmek ya da post kasmak için saçma sapan şeyler yazıp akşam akşam adamın asabını bozuyorsunuz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)