Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​Usta karakter ekranında sonra oyundan atıyor ?

Basit sorunlardan anlamıyorum valla kardeşim yardımcı olamıycam kusura bakma. Biraz araştırma yaparsan bulursun

Yav abisi ben konumda belirtmişim 12 yaşında olan sensin belliki. Olgun insan olsan teşekkür eder gidersin. Çekemezmezlik yapmazsın hadi işine abisi konuyu tam oku öyle post kasmaya calış benim konumdan çık git. Ben gerekli açıklamayı yapmışım senin gelipde konuyu balta atman gerekmiyor tüm açıkları kapalı yazıyor orda görmüyomusun veya sen sadece kendini tecrübeli sanıyosun. herkez değil herkes olacak. Öz Türkçeni konuşamıyorsun daha yazık sana :))

Ulan bebe benimle tartışma kapasiten olmadığı icin post kasma bahenesine girme post kasmaya ihtiyacım yok . Senin konunuda baltalamak istemiyordum . Sonucta sende bir emek vermisin sadece forumda bu filesi kullanan arkadasların emekleri gitmesin diye kücük bir uyarı yaptım işi büyüten sensin . Bu uyarıyı dikkati almak isteyen alır almak istemeyen almaz sadece görüsümü bildirdim . Böyle birşey yapmaya calısıyorsan önerile ve goruslere acık olman gerek .

şemsi1;17160699' Alıntı:
Ulan bebe benimle tartışma kapasiten olmadığı icin post kasma bahenesine girme post kasmaya ihtiyacım yok . Senin konunuda baltalamak istemiyordum . Sonucta sende bir emek vermisin sadece forumda bu filesi kullanan arkadasların emekleri gitmesin diye kücük bir uyarı yaptım işi büyüten sensin . Bu uyarıyı dikkati almak isteyen alır almak istemeyen almaz sadece görüsümü bildirdim . Böyle birşey yapmaya calısıyorsan önerile ve goruslere acık olman gerek .

Birader senin beynin yetmez bu kapasiteye ben sana diyorumki konumda belirtmişim öyle birşey olmaması için. Benim orada yazdığımı uygulamaları gerek. He yok ben uygulamam diyen olursa +150 200 onlinede paketlenir bu yüzden çocuksun şimdi defol konumdan.

bu files 3 ay önce elime gecmisti ama turkmmo halki nankördür diye paylasmadim, saol faydalansinlar bari

Fileste shell acıgı var . Şemsi1 in de söyledigi gibi bütün onlinem bu yüzden gitti tavsiye etmem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri