- Konular
- 91
- Online süresi
- 11m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
âUsta karakter ekranında sonra oyundan atıyor ?
Basit sorunlardan anlamıyorum valla kardeşim yardımcı olamıycam kusura bakma. Biraz araştırma yaparsan bulursun
- Konular
- 840
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Yav abisi ben konumda belirtmişim 12 yaşında olan sensin belliki. Olgun insan olsan teşekkür eder gidersin. Çekemezmezlik yapmazsın hadi işine abisi konuyu tam oku öyle post kasmaya calış benim konumdan çık git. Ben gerekli açıklamayı yapmışım senin gelipde konuyu balta atman gerekmiyor tüm açıkları kapalı yazıyor orda görmüyomusun veya sen sadece kendini tecrübeli sanıyosun. herkez değil herkes olacak. Öz Türkçeni konuşamıyorsun daha yazık sana)
Ulan bebe benimle tartışma kapasiten olmadığı icin post kasma bahenesine girme post kasmaya ihtiyacım yok . Senin konunuda baltalamak istemiyordum . Sonucta sende bir emek vermisin sadece forumda bu filesi kullanan arkadasların emekleri gitmesin diye kücük bir uyarı yaptım işi büyüten sensin . Bu uyarıyı dikkati almak isteyen alır almak istemeyen almaz sadece görüsümü bildirdim . Böyle birşey yapmaya calısıyorsan önerile ve goruslere acık olman gerek .
- Konular
- 91
- Online süresi
- 11m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
şemsi1;17160699' Alıntı:Ulan bebe benimle tartışma kapasiten olmadığı icin post kasma bahenesine girme post kasmaya ihtiyacım yok . Senin konunuda baltalamak istemiyordum . Sonucta sende bir emek vermisin sadece forumda bu filesi kullanan arkadasların emekleri gitmesin diye kücük bir uyarı yaptım işi büyüten sensin . Bu uyarıyı dikkati almak isteyen alır almak istemeyen almaz sadece görüsümü bildirdim . Böyle birşey yapmaya calısıyorsan önerile ve goruslere acık olman gerek .
Birader senin beynin yetmez bu kapasiteye ben sana diyorumki konumda belirtmişim öyle birşey olmaması için. Benim orada yazdığımı uygulamaları gerek. He yok ben uygulamam diyen olursa +150 200 onlinede paketlenir bu yüzden çocuksun şimdi defol konumdan.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)