Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şemsi1;17161408' Alıntı:
uğrasma ozaman benim gibi adamlarla isine bak yaylan adam gibi ilk yorumu yaptıgımda susacaktın
sen adammisinda uĞraŞcam lan senİnle velet 12 13 yaŞinda Çocuksun fİles nedİr bİlmezsİn gelmİŞ benİm konumda gİder yapiyosun hadİ kapak hava yapti serbest birakta rahatlasin abİsİ yÜrÜÜÜÜ ;)

Ulan bebe büyüklü kücüklü yazı yazıyon kıracam belini telefon ver derim vermez skype ver derim vermez muhabbeti kapatmadıgın sürece bu boyle gider. Efendi ol git sütünü ic yat

şemsi1;17161587' Alıntı:
Ulan bebe büyüklü kücüklü yazı yazıyon kıracam belini telefon ver derim vermez skype ver derim vermez muhabbeti kapatmadıgın sürece bu boyle gider. Efendi ol git sütünü ic yat

Yazıları büyük yazdığım için otomatik olarak öyle oluyor. Kimin velet olup olmadığı belli konumu kirletiyosun bu seni velet yapar hadi sus şimdi git bişeyler kap abilerinden ;)

[I @badyufuk;

Resimleri M2-Hero'ya girip çekmen bir garip doğrusu :)[/I]

Moderatör tarafında düzenlendi:
[I @badyufuk;

Resimleri M2-Hero'ya girip çekmen bir garip doğrusu :)[/I]

Fotoğraflar bana ait değil ben sadece gerekli açıkları kapattım upload edip koydum 1 tane daha açık var onuda konumda bahsettim configleri ayarlamaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri