bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İLK UYGULA:
1 - herogame.tar.gz dosyasını filezilla /usr/game klasörüne atın.
2 - heromysql.tar.gz dosyasını filezilla /var/db klasörüne atın.
3 - lib.rar klasörünün içindekini filezilla /usr/lib içine atınız.
4 - Putty giriş yapıp cd /usr yazın entere basın.
5 - rm -rf game yazıp enterleyın.Biraz bekleyin.
6 - cd /var/db yazın entere basın.
7 - rm -rf mysql yazıp enterleyin biraz bekleyin.
--------------------------------------
KURULUM:
Üstdeki yazılanları uyguladıkdan sonra bu yazdıklarımı uyglayın.
1- cd /usr
2- tar zxvf herogame.tar.gz buraya kadar uyguladım daha sonra bu çıktı : tar:Error opening archive: Failet to open 'herogame.tar.gz': No such file or directory lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba Kardeşim İlk İşlemin Hatalı /usr/game degil sadece /usr içine atıcaksın gameyi sorun çözülür iyi günler

Abisi ben orada alıntıdır diye belirtmişim bu kadarda cekememezlik yapma bence. Ben tarafımca herşeyini kontrol ettim hack yememek içinde gerekli bilgiyi verdim onu uygularsanız sorun cıkmaz. Senin şuanda yaptığın sadece konuyu baltalamak ve çekememezlik yani diyorsunki sen buradan git bizden başkası barınamaz o yok işte. Şüphen varsa kullanmazsın olur biter bu kadar post kasma tribine girmene gerek yok. Teşekkürler.

ulan bebe 12 yasındasın gel skype madem abisi diyon . Bu filesi kullanan görür o kadar kisinin vebali altına girecenmi bir boktan haberleri yok herkez hacker kesildi basımıza

şemsi1;17155053' Alıntı:
ulan bebe 12 yasındasın gel skype madem abisi diyon . Bu filesi kullanan görür o kadar kisinin vebali altına girecenmi bir boktan haberleri yok herkez hacker kesildi basımıza

Yav abisi ben konumda belirtmişim 12 yaşında olan sensin belliki. Olgun insan olsan teşekkür eder gidersin. Çekemezmezlik yapmazsın hadi işine abisi konuyu tam oku öyle post kasmaya calış benim konumdan çık git. Ben gerekli açıklamayı yapmışım senin gelipde konuyu balta atman gerekmiyor tüm açıkları kapalı yazıyor orda görmüyomusun veya sen sadece kendini tecrübeli sanıyosun. herkez değil herkes olacak. Öz Türkçeni konuşamıyorsun daha yazık sana :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri