darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:)) o isimleri değiştiremediğini değiştiğinde refused hatası aldıgını yaz şuraya da gerçekçi ol az:)

Seni zorlayan yok birader ister kullan ister kullanma. forumda bi ton files var indir kullan. Bu filesi kullanmak senin gibi acemilerin işi değil ;)

Seni zorlayan yok birader ister kullan ister kullanma. forumda bi ton files var indir kullan. Bu filesi kullanmak senin gibi acemilerin işi değil ;)

ben filesi ne indiririm ne kullanırım kendim yaparım acemilik cart curt işine gelince emin ol senin kadar acemi değilimdir hele hele baskalarının filesini alıp bunu yaptım diyip hic bir şeyi ısbat edemeyen biri hiç değilim sen kumda oynamaya devam et. Bi daha alıntı yapıp durma kaale almayacagım çünkü

ben filesi ne indiririm ne kullanırım kendim yaparım acemilik cart curt işine gelince emin ol senin kadar acemi değilimdir hele hele baskalarının filesini alıp bunu yaptım diyip hic bir şeyi ısbat edemeyen biri hiç değilim sen kumda oynamaya devam et. Bi daha alıntı yapıp durma kaale almayacagım çünkü

Kıskanılmak yüceltir insanı :) Kıskanmaya devam edin sen ve senin gibiler. o değilde filesi kendim yaparım diyosun cidden kahkaha attım :) sitendeki konular bile buradan alıntı daha neyin tribindesin sen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri