HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
) o isimleri değiştiremediğini değiştiğinde refused hatası aldıgını yaz şuraya da gerçekçi ol az
![]()
Seni zorlayan yok birader ister kullan ister kullanma. forumda bi ton files var indir kullan. Bu filesi kullanmak senin gibi acemilerin işi değil

yeni açık bulan arkadaşlar varsa lütfen bizimlede paylaşsın ben kulandığım kadarıyle açık göremedim?*
Seni zorlayan yok birader ister kullan ister kullanma. forumda bi ton files var indir kullan. Bu filesi kullanmak senin gibi acemilerin işi değil![]()
ben filesi ne indiririm ne kullanırım kendim yaparım acemilik cart curt işine gelince emin ol senin kadar acemi değilimdir hele hele baskalarının filesini alıp bunu yaptım diyip hic bir şeyi ısbat edemeyen biri hiç değilim sen kumda oynamaya devam et. Bi daha alıntı yapıp durma kaale almayacagım çünkü
ben filesi ne indiririm ne kullanırım kendim yaparım acemilik cart curt işine gelince emin ol senin kadar acemi değilimdir hele hele baskalarının filesini alıp bunu yaptım diyip hic bir şeyi ısbat edemeyen biri hiç değilim sen kumda oynamaya devam et. Bi daha alıntı yapıp durma kaale almayacagım çünkü
Kıskanılmak yüceltir insanı
Kıskanmaya devam edin sen ve senin gibiler. o değilde filesi kendim yaparım diyosun cidden kahkaha attım
sitendeki konular bile buradan alıntı daha neyin tribindesin sen 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)