DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapattıgın acıklardan birini söylermisin neyi kaptmıssın ? ege nin paylaştıgının aynısı ne configler duzeltilmiş ne de questler acıgı kapattım demen sadece mysql klasöründeki bin ve shell dosyalarını silmekse öyle açık kapatılmaz bana sadece bir tanesini söyle nerden hangi acıgı kapattın 20 den fazla acık var fileste ? senin kapattıgın hangisi kardeş?

kapattıgın acıklardan birini söylermisin neyi kaptmıssın ? ege nin paylaştıgının aynısı ne configler duzeltilmiş ne de questler acıgı kapattım demen sadece mysql klasöründeki bin ve shell dosyalarını silmekse öyle açık kapatılmaz bana sadece bir tanesini söyle nerden hangi acıgı kapattın 20 den fazla acık var fileste ? senin kapattıgın hangisi kardeş?

Bildiğim açıkları neden seninle paylaşayım ? Milletin serverina zarar veresin piyasadaki serverların %80'inde bir ton açık var. hadi 1 tanesini söyleyim backdoor açığı. Game dosyası değiştirildi. Herşeyi geçtim filese güvenmiyorsan kullanmazsın birader burayada gelip boş boş konuyu baltalıyarak kendini kücük düşürmezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri