HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel
kapattıgın acıklardan birini söylermisin neyi kaptmıssın ? ege nin paylaştıgının aynısı ne configler duzeltilmiş ne de questler acıgı kapattım demen sadece mysql klasöründeki bin ve shell dosyalarını silmekse öyle açık kapatılmaz bana sadece bir tanesini söyle nerden hangi acıgı kapattın 20 den fazla acık var fileste ? senin kapattıgın hangisi kardeş?
kapattıgın acıklardan birini söylermisin neyi kaptmıssın ? ege nin paylaştıgının aynısı ne configler duzeltilmiş ne de questler acıgı kapattım demen sadece mysql klasöründeki bin ve shell dosyalarını silmekse öyle açık kapatılmaz bana sadece bir tanesini söyle nerden hangi acıgı kapattın 20 den fazla acık var fileste ? senin kapattıgın hangisi kardeş?
Bildiğim açıkları neden seninle paylaşayım ? Milletin serverina zarar veresin piyasadaki serverların %80'inde bir ton açık var. hadi 1 tanesini söyleyim backdoor açığı. Game dosyası değiştirildi. Herşeyi geçtim filese güvenmiyorsan kullanmazsın birader burayada gelip boş boş konuyu baltalıyarak kendini kücük düşürmezsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)