SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne hamachisi kardeş yaa :DD vps serverimde kullanıcakdım ama biryerlerde eksik bişi yapıyorum galiba olmuyor yardımcı olabilicek birisi varmı işimi halleden birisine gm lik vericem söz ulan 3-4 gündür uırasıyorum bıkdım artık ya ellerim arıdı gece uyumuyorum şunun yüzünden

Kardeşim sana şunu söyleyim artık millet gmlik için felan uğraşmıyor şöyle piyasaya bakınca 13 yaşındaki kardeşlerimiz bile sabit ip veya hamachi server kurabiliyor :) oyuna giriş yaptığın exe'yi değiştir lütfen bilmem ney exeden giriş yapın derse ö.m ile team bilgilerini gönder bana girip halledeyim

Kardeşim sana şunu söyleyim artık millet gmlik için felan uğraşmıyor şöyle piyasaya bakınca 13 yaşındaki kardeşlerimiz bile sabit ip veya hamachi server kurabiliyor :) oyuna giriş yaptığın exe'yi değiştir lütfen bilmem ney exeden giriş yapın derse ö.m ile team bilgilerini gönder bana girip halledeyim

sabahdan beri deiştiriyorum pack leri olmuyo özelden yollıyım gir iki dakka en iyisi moruk

Merhaba,

Hocam ben kurdum benım freebsd 9.2 fakat bu hatayı aldım sorun nasıl çözülür. Ben freebsd yi 32 bit olarak kurdum.

XY33WD.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri