HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne hamachisi kardeş yaaD vps serverimde kullanıcakdım ama biryerlerde eksik bişi yapıyorum galiba olmuyor yardımcı olabilicek birisi varmı işimi halleden birisine gm lik vericem söz ulan 3-4 gündür uırasıyorum bıkdım artık ya ellerim arıdı gece uyumuyorum şunun yüzünden
Kardeşim sana şunu söyleyim artık millet gmlik için felan uğraşmıyor şöyle piyasaya bakınca 13 yaşındaki kardeşlerimiz bile sabit ip veya hamachi server kurabiliyor
oyuna giriş yaptığın exe'yi değiştir lütfen bilmem ney exeden giriş yapın derse ö.m ile team bilgilerini gönder bana girip halledeyimKardeşim sana şunu söyleyim artık millet gmlik için felan uğraşmıyor şöyle piyasaya bakınca 13 yaşındaki kardeşlerimiz bile sabit ip veya hamachi server kurabiliyoroyuna giriş yaptığın exe'yi değiştir lütfen bilmem ney exeden giriş yapın derse ö.m ile team bilgilerini gönder bana girip halledeyim
sabahdan beri deiştiriyorum pack leri olmuyo özelden yollıyım gir iki dakka en iyisi moruk
2 kere yükledim 2 sindede şu hatayı aldım ne yapabilirim ?
mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on
mysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)