HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nasıl merak ettinki taa siteyi inceledin ben cok konu acan biri değilim burda bir kere files paylaştım o sana yeter zaten ayrıca önemli gördüğüm şeylere konu acarım seni değil kıskanmak kaale bile almıyorum ama ha bire yazıyorsun o filesteki tek kelimeyi değişemeyecek kapasitedesin hala ötüp duruyorsun.Kıskanılmak yüceltir insanıKıskanmaya devam edin sen ve senin gibiler. o değilde filesi kendim yaparım diyosun cidden kahkaha attım
sitendeki konular bile buradan alıntı daha neyin tribindesin sen
![]()
Not Alıntı yapıp paylaşmaya laf edecek kadar kafan basmıyormu paylaştıgınız her konu her işlem her şey epvp den alıntı

Son düzenleme:
Nasıl merak ettinki taa siteyi inceledin ben cok konu acan biri değilim burda bir kere files paylaştım o sana yeter zaten ayrıca önemli gördüğüm şeylere konu acarım seni değil kıskanmak kaale bile almıyorum ama ha bire yazıyorsun o filesteki tek kelimeyi değişemeyecek kapasitedesin hala ötüp duruyorsun.
Not Alıntı yapıp paylaşmaya laf edecek kadar kafan basmıyormu paylaştıgınız her konu her işlem her şey epvp den alıntı![]()
Benimle laf polemiğine girip ters düşen sensin
Tabi haklısında laf bulamayınca alıntı şöyle böyle diyorsun daha açıkların ismini bilip kullanmayı bilmiyorsun burada millete yardımcı olan kişilere laf atıyorsun bu doğrudan kıskanılmaya girer abisi. Ben hayatım boyunca benden üstünleri, Senin gibi böyle kıskanmadım çekememezlik yapmadım tam tersi hep tebrik etmişimdir ve işlerinde daha başarılı olmalarını dilemişimdir. Kendimce benimde çevrem var ve bu insanların bana güveni var bunca insanın güvenini kıramam. Onların emeğini hiç edemem gerçi sen ve senin gibiler ne anlar bu cümlelerden bi servera uyuz olup google amcadan metin2 server nasıl hacklenir diye arayan insansınız siz. Bu filesi arayan çok idi zamanında @EgeOzdmrs kardeşim paylaşmıştı bende indirip arşivime ekledim gerekli olan yerleri kontrol edip paylaşmayı düşündüm gerçektende çoğu kişinin işine yaradı bu paylaşım. Tekrardan metin2 pvp teşekkürler.Şimdi güvenmisin nesin benim konularımdan uzak dur benim konularım 18+ yaş için. Sana göre değil
Benimle laf polemiğine girip ters düşen sensinTabi haklısında laf bulamayınca alıntı şöyle böyle diyorsun daha açıkların ismini bilip kullanmayı bilmiyorsun burada millete yardımcı olan kişilere laf atıyorsun bu doğrudan kıskanılmaya girer abisi. Ben hayatım boyunca benden üstünleri, Senin gibi böyle kıskanmadım çekememezlik yapmadım tam tersi hep tebrik etmişimdir ve işlerinde daha başarılı olmalarını dilemişimdir. Kendimce benimde çevrem var ve bu insanların bana güveni var bunca insanın güvenini kıramam. Onların emeğini hiç edemem gerçi sen ve senin gibiler ne anlar bu cümlelerden bi servera uyuz olup google amcadan metin2 server nasıl hacklenir diye arayan insansınız siz. Bu filesi arayan çok idi zamanında @EgeOzdmrs kardeşim paylaşmıştı bende indirip arşivime ekledim gerekli olan yerleri kontrol edip paylaşmayı düşündüm gerçektende çoğu kişinin işine yaradı bu paylaşım. Tekrardan metin2 pvp teşekkürler.
Şimdi güvenmisin nesin benim konularımdan uzak dur benim konularım 18+ yaş için. Sana göre değil
yahu arkadaş nerelerde geziyon sen hala +18 ler sana lazım bana değil benim yasım 33 gelelim laflarına sana laf söylemiyor değilim yapamadıgın işi söylüyorum sen kabullenip duzenlemeni yapmak yerine ha bire uste cıkma çabasındaki zavallısın benim icin sana bir kere daha yazıyorum sen daha bu filesin db lerinde bulunan ve config de bulunan 1 kelimeli bile değiştiremeyen birisisin senin benden bi üstünlüğün ya da benim senden üstünlüğüm yok senin gittiğin yollardan 7 yıldır gidip geliyorum başarılı adamı her zaman tebrik etmişimdir bana laf yetiştirmeye çabalayacagına velet ordaki mesajlarımı ac bak senin gibiler alıntıları alıp alıp paylaşıyorlar sırf konu acmak adına. Üstelik benim sitemdeki konulara burdan alıntı diyerek kendini aşağılıyorsun haberin yok senin benden ne ustunlugun var yok bilinmez ama belliki zekanda bi eksiklik var kendi ettiğini millete yamamaya calısıyon alıntı yapıp yanıtlama seni burda o acıklarla rezil ederimde degmeyecek adamsın zaten ege paylastıgında millet yeteri kadar acık söylemiş sen gamede 1 tane bile değişiklik yaptıgın yok mb ları bile aynı paylaştıgının boş konuşup duruyorsun. TEKRAR SÖYLUYORUM MADEM KENDINE O KADAR GUVENIYORSUN KONU KAPANIR ALINTI ALIP YANIT VERMEK ZORUNDA HISSETME KENDINI
Son düzenleme:
yahu arkadaş nerelerde geziyon sen hala +18 ler sana lazım bana değil benim yasım 33 gelelim laflarına sana laf söylemiyor değilim yapamadıgın işi söylüyorum sen kabullenip duzenlemeni yapmak yerine ha bire uste cıkma çabasındaki zavallısın benim icin sana bir kere daha yazıyorum sen daha bu filesin db lerinde bulunan ve config de bulunan 1 kelimeli bile değiştiremeyen birisisin senin benden bi üstünlüğün ya da benim senden üstünlüğüm yok senin gittiğin yollardan 7 yıldır gidip geliyorum başarılı adamı her zaman tebrik etmişimdir bana laf yetiştirmeye çabalayacagına velet ordaki mesajlarımı ac bak senin gibiler alıntıları alıp alıp paylaşıyorlar sırf konu acmak adına. Üstelik benim sitemdeki konulara burdan alıntı diyerek kendini aşağılıyorsun haberin yok senin benden ne ustunlugun var yok bilinmez ama belliki zekanda bi eksiklik var kendi ettiğini millete yamamaya calısıyon alıntı yapıp yanıtlama seni burda o acıklarla rezil ederimde degmeyecek adamsın zaten ege paylastıgında millet yeteri kadar acık söylemiş sen gamede 1 tane bile değişiklik yaptıgın yok mb ları bile aynı paylaştıgının boş konuşup duruyorsun. TEKRAR SÖYLUYORUM MADEM KENDINE O KADAR GUVENIYORSUN KONU KAPANIR ALINTI ALIP YANIT VERMEK ZORUNDA HISSETME KENDINI
Önemli olan yaş değil be aslanım önemli olan beyindir buda sende yok işte eyvallah

Önemli olan yaş değil be aslanım önemli olan beyindir buda sende yok işte eyvallah![]()
Tosuncuk sana kaç kere söyledim hala aynı derelerde geziyon alıntı alıp durma ağzının payını veriyorum ha bire konu değiştiriyon kendince biseler yapıyon
alıntı alıp durma yanıt vermek zorunda kalmiyim işine bak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)