tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tosuncuk sana kaç kere söyledim hala aynı derelerde geziyon alıntı alıp durma ağzının payını veriyorum ha bire konu değiştiriyon kendince biseler yapıyon
alıntı alıp durma yanıt vermek zorunda kalmiyim işine bak

Dingil kuyruk acısı olan sensin bu durumlara getirende sen :D Konuma gelip boşboş yorum yaparsan lafınla kalırsın

Dingil kuyruk acısı olan sensin bu durumlara getirende sen :D Konuma gelip boşboş yorum yaparsan lafınla kalırsın

o Laflarına dikkat et önce kimsede bir acı yok velet adam gibi paylaşım yap hiç bir seyi değiştiremeden buraya konu acıyon kendini de bi yükseklerde görüyon ayaklarımın altında senin bilgi kapasiten uslubunu bir daha bana karşı bozma efendi ol. Bi Halt edebildiğin yok boş boş yazıyon anca velet okuma özürlümüsün alıntı alıp yanıtlama diyorum sana.

o Laflarına dikkat et önce kimsede bir acı yok velet adam gibi paylaşım yap hiç bir seyi değiştiremeden buraya konu acıyon kendini de bi yükseklerde görüyon ayaklarımın altında senin bilgi kapasiten uslubunu bir daha bana karşı bozma efendi ol. Bi Halt edebildiğin yok boş boş yazıyon anca velet okuma özürlümüsün alıntı alıp yanıtlama diyorum sana.

Ben yüksekden hiç inmedim siz aşağıda kaldınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri