noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

el birligiyle biten şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speedyellow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Boş Yorum Yapcana Sen önce sorularıma cevap ver hacı öyle tartışıp tartışıp ipin ucu kendine dokununca kaçmak varmıymış öyle sen önce git o sorularıma cevap ver ondan sonra gel beni eleştir

Senin sorabileceğin hangi soruya cevap vermedim ? Senin ne gibi bilgin birikimin var da bu forumdakilerden daha çok şey bileceksin ? Sende ne o zeka ne de o kapasite var. Daha önce böyle konuşmamıştım ama insanı bir süre sonra sıkıyorsun. Daha delicinin ne olduğunu bilmiyorsun sonra burada 7 senelik araştırmam var hepinize tek dalarım kafasındasın. Daha şamanlara düzenleme gelmeden şamanları bitirdiniz falan diyen birisisin. Herhangi bir konuda haksızım de ve yorumunu değiştir.

bir bırakın bu işleri.ne sızlandınız be kardeşim adam 45 çan yapmış 20 şamn savnma yapmışta şu kadar yıorum dıyor.bende ona dıyorum ki sen bi öyle savunmayla bi savaşçının karşına çık 45 kılıç 20 savaşçı bakayım kaçk ruh yıcen onu bi söyle buralarda genco.kimse anlatmasın bedavadan.

bir bırakın bu işleri.ne sızlandınız be kardeşim adam 45 çan yapmış 20 şamn savnma yapmışta şu kadar yıorum dıyor.bende ona dıyorum ki sen bi öyle savunmayla bi savaşçının karşına çık 45 kılıç 20 savaşçı bakayım kaçk ruh yıcen onu bi söyle buralarda genco.kimse anlatmasın bedavadan.
Adamlar diyor "kritik + delici yiyoruz", sen diyorsun "o savunmayla savaşçıcan kaç k ruh yersin kim bilir".

Daha anlatamadık galiba.

Ey deliciye savunma dizmeye çalışan insan, uğraşma olmaz. Savaşçı da vursaydı deliciyle kritiği aynı anda herkes şaman gibi ortalama ile dalardı. İstedikleri savunmayı yapsınlar farketmezdi.

Yeter ki "delici+kritik"ten bahsederken sanki skill savunması yapıyormuş gibi balon yorumlar yapmayın.

Tamamen şaman+çan savunmaları ile dolu olsan bile önüne geçemezsin! Bu yüzden düzenleme yapın diyoruz. Yoksa delici ile giren şamanlar da başka şamanlardan o kadar yiyor. Keşke onların ustalığı olsaydı öyle vuruşlar da biz de birşeyler öğrenseydik...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri