Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
vahalen bol kesen sallayıp sızlanıyosunuz ya tebrikler
la benim savascıda 45 çan 20 kalkan bide 15 kostümde vardı Dubcek buna 5k giriodu acıkla bakayım siz elinizdekini +45 ort yapın nası girio o zaman ??? o zaman ort bec sadece savascıda yok samanın eli ninjanın oku suranın eli o zaman 105 güneşede ort bec gelsin ??
Sende Varmı O beyin Hücresi :m08:Ahahahahahahahah lan![]()
![]()
![]()
![]()
Yeğen o yazdığın adamın TR'de oynadığı oyun süresi kadar senin beyin hücren yok
Ayrıca gülme nedenim şu ulan sen hiç savaşçı kadar damage atan şaman gördün mü? TR'de bi savaşçı 120k vuruyor hangi şaman o kadar vurabilirŞamanların vuruşları düşüktür savaşçı kadar vuramaz buda en basit örneğidir bilmiyorsan YouTube gir ve videoları izlede hangi karakter eşitmiş gör
![]()
![]()
![]()
Boş Yorum Yapcana Sen önce sorularıma cevap ver hacı öyle tartışıp tartışıp ipin ucu kendine dokununca kaçmak varmıymış öyle sen önce git o sorularıma cevap ver ondan sonra gel beni eleştirSavunma arttıkça delici hasarını çok yersin demiştim. Bu adamda bana -sanki biliyormuş gibi- öyle bir şey yok 7 sene araştırmam var demişti. Bu adamla polemiğe girmeye hiç gerek yok. Sonradan görme şaman ve delicinin ne olduğunu bilmeyen birisi. Sadece kendine post kasma amacı var. Burada 2 ay şaman oynadı diye kendilerini oyundan anlıyor sanıyorlar. Şaman çok vuruyor dediğimizde savunma yap der ama kendi 5k 5k yer. Bence sende polemiğe girme laf anlamıyor.
hmustafa19, batırdın gülüm leş gibi koktu bu konu sayende. PORTOFINO'nun dediği gibi hakikaten eksikmişsin. Zaten Yoi Khan nedir bilmediğinden belli. Allah sevenlerine sabır, ELY3 oyuncularına sıhhat versin. Evlerden uzak ol kardeşim. Gençliğine verdik.