Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

el birligiyle biten şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speedyellow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

halen bol kesen sallayıp sızlanıyosunuz ya tebrikler
Boşver takma şunu bunların amacı başka , neymiş efendim 50 şaman yapmış eee 50 şamana nasıl olurda 3K delici atarmış :m08:

Tabi betalar gelmeden önce alışkın 500-1k delici yemeye normaldir,

Gelir bize sataşır yok savunma yapamıyosun der, kendisi en kral savunmayı yapar, kendisi gider savaşcıya suraya ninjaya karakter yaptığı gibi en az 55-60 kılıçdır bıçakdır yapar ama şamana gelince sadece karakter yapar ve buna yetmez der çan savunmasıda yap deriz çan savunma yaparsa diğer karakterlerden çok yer zaten yapması imkansız ama gelir şimdide yapsamda çan savunması iş görmüyor der ama gidipde çan savunması işlemıyor demek yerine 50 şamanım var nasıl bana delici ile 3k atıyor der,

Biz burda Okçulardan şikayet ederken karşıdakinin atağından yarı insan efsununun çokluğundan bahseder ama nedense şamandan 3K delici yeyince karşıdaki şamanda kaç karakter atak kaç yarı insan + kaç delicisi olduğunu hiç söylemez neyse hacım boşver sen bunları oyunun tadını çıkarmaya bak, tat alamıyosan yapcak bişi yok @Shorty; ne zaman tüm karakterlerin hertürlü vuruşlarını eşitler oyunda herşey eşitlenir o zaman oynarız neyse,

İyi Forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boşver takma şunu bunların amacı başka , neymiş efendim 50 şaman yapmış eee 50 şamana nasıl olurda 3K delici atarmış :m08:

Tabi betalar gelmeden önce alışkın 500-1k delici yemeye normaldir,

Bak ne güzel okuyordum, bu lafını görünce okumayı kestim. Betalardan evvel ben nasıl oluyorda 45 şaman 45 çan savunmasıyla 8k delici yiyordum lonca savaşında?

Alışmışsınız beleşe damage atmaya bu zaten herkesin dilininde. Onu geçtim daha bakım olmamış, millet savunmasını arttırdı diye çeneniz açılmış.

Yav şaman olsam utanır adımı beli etmem oyunda. O kadar ucuz charlar zaten. Bide alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, paşamızın delicisi 3k ya düşmüş. Kıyamam.

Ben yeri geliyordu 105 ataklı savaşlıklarımla 2k göremiyordum skille. Paşalar 2 saniyede 3 tane deliciyi 3k dan atmayı beğenmiyor.

Bu pvp sizi ayarınızda değilse bırakın zaten. Daha kolayları illa ki vardır.

DipNot: Verdiğim ayar için özür dilerim, safkan savaşçı olmamın verdiği heyecandandır.

Son düzenleme:
Bak ne güzel okuyordum, bu lafını görünce okumayı kestim. Betalardan evvel ben nasıl oluyorda 45 şaman 45 çan savunmasıyla 8k delici yiyordum lonca savaşında?

Alışmışsınız beleşe damage atmaya bu zaten herkesin dilininde. Onu geçtim daha bakım olmamış, millet savunmasını arttırdı diye çeneniz açılmış.

Yav şaman olsam utanır adımı beli etmem oyunda. O kadar ucuz charlar zaten. Bide alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, paşamızın delicisi 3k ya düşmüş. Kıyamam.

Ben yeri geliyordu 105 ataklı savaşlıklarımla 2k göremiyordum skille. Paşalar 2 saniyede 3 tane deliciyi 3k dan atmayı beğenmiyor.

Bu pvp sizi ayarınızda değilse bırakın zaten. Daha kolayları illa ki vardır.

DipNot: Verdiğim ayar için özür dilerim, safkan savaşçı olmamın verdiği heyecandandır.
Valla Tebrik ediyom seni çok yanlış anlamışsın :l03: ben kime ne söyledim sen tutup kendine uyarlamışsın helal ama iyi güldürdün :l03:

olsun biz yinede cevabını verelim sorun yok olabilir insanlık hali,

bak şimdi betalardan önce 8K delici yiyorsan bu bizim veya serverın sorunu değildir bu direk senin sorunundur ki 45-45 savunmaya 8K delici atmak bana baya bi uçuk geldi ki o zamanlar şaman çanlarında diger karakterlere oranla yarı daha azdı , o savunmaya 8K delici atacak şaman kimse bilmek isterim helal olsun ne diyim :D

ayrıca ben 3K delici atıyorum diye birşey demedim ve nerede oynicamı sana soracak değilim neyse bundan sonra dikkatli oku herşeye atlayıp üzerine alınma oldumu canım ;)

Hadi İyi Forumlar

Valla Tebrik ediyom seni çok yanlış anlamışsın :l03: ben kime ne söyledim sen tutup kendine uyarlamışsın helal ama iyi güldürdün :l03:

olsun biz yinede cevabını verelim sorun yok olabilir insanlık hali,

bak şimdi betalardan önce 8K delici yiyorsan bu bizim veya serverın sorunu değildir bu direk senin sorunundur ki 45-45 savunmaya 8K delici atmak bana baya bi uçuk geldi ki o zamanlar şaman çanlarında diger karakterlere oranla yarı daha azdı , o savunmaya 8K delici atacak şaman kimse bilmek isterim helal olsun ne diyim :D

ayrıca ben 3K delici atıyorum diye birşey demedim ve nerede oynicamı sana soracak değilim neyse bundan sonra dikkatli oku herşeye atlayıp üzerine alınma oldumu canım ;)

Hadi İyi Forumlar

Dikkatli oku demek kolay. Ben diyorum ki o lafından gerisini okumadım. Öylesine laf olsun diye demiyorum. Okumadım. Yazdıklarımın çoğu da konu sahibinedir. İlk 2 satır sana yeterliydi.

Benim örnek verdiğim dönemdeki oyuncular daha deliciyi yeni öğreniyorlardı. Şimdikiler gibi rahata alışık değillerdi. Adamlar zora alışık diye delicinin suyunu çıkarmışlardı. O zamanlar ne turkmmo vardı ne mars ne jupiter. Destan serveri dönemini örnek veriyorum.

Ayrıca benim yediğim damage sadece benim değil, herkesin sorunudur. Belli ki tanımıyorsun beni. Ben bırakalı birkaç ay oldu, ama oynadığım sürece kullandığım itemleri sağda solda pek göremezsin. Şimdi o itemler üzerimdeyken yediğimi damage belliyse diğerleri ne yapacak?

Sen bana aklı sıra okumuşum da anlamamışım ayarı verince yazdıklarına baktım, hala bir anlam yok dediklerinde. Şamana savunma dizmeye kıyamazlar diyorsun, diğerlerini sonuna kadar dayarlar falan bol keseden konuşmuşsun.

Emin ol delici davası açıldığından beni bu lafları senin gibi söyleyen bir lavabo dolusu adam vardı hepsini susturdum. Zerre kadar beyinle oyun oynayan adam bu saatten sonra çiftelden kılıçtan düşürüp gidip çan savunması kasmaz.

Adam orda 2 saniyede, en az 3k dan 3 tane delici vuran adama savunma dizip taş çatlasa 2k ya düşürecek ama geri kalandan 2-3k fazla yiyecek. 3k delici de en az ihtimal, iyi kavra.

Bu arada ister kendini bu servere yakıştır ister yakıştırma, ama denemeden konuşma. Buralarda sadece klavyesiyle değil tecrübesiyle konuşan da var.

Git bloklama dene, kendin şamanlı savunma diz savaşa gir, şamana karşı çeviklik falan tak öyle dur karşısında. Belki birşeyler farkedersin. Yarın öbürgün bloklama dizin deme de yeni yetmeler gibi, gözünden düşme oyun arkadaşlarının.

@Shorty; ne zaman tüm karakterlerin hertürlü vuruşlarını eşitler oyunda herşey eşitlenir o zaman oynarız neyse,

İyi Forumlar

Bir de bunu demişsin. Herkes aynı vuracaksa karakter seçmenin ne mantığı var. Biri çözer, biri kutsar, biri skill atar, biri zıplatır. Atari mi oynuyonuz arkadaş :D Bu ne saçmalık yav. Herkesin eşit olsunmuş :m08: Kimler oynuyor bu oyunu tövbeler olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri