Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak ne güzel okuyordum, bu lafını görünce okumayı kestim. Betalardan evvel ben nasıl oluyorda 45 şaman 45 çan savunmasıyla 8k delici yiyordum lonca savaşında?
Alışmışsınız beleşe damage atmaya bu zaten herkesin dilininde. Onu geçtim daha bakım olmamış, millet savunmasını arttırdı diye çeneniz açılmış.
Yav şaman olsam utanır adımı beli etmem oyunda. O kadar ucuz charlar zaten. Bide alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, paşamızın delicisi 3k ya düşmüş. Kıyamam.
Ben yeri geliyordu 105 ataklı savaşlıklarımla 2k göremiyordum skille. Paşalar 2 saniyede 3 tane deliciyi 3k dan atmayı beğenmiyor.
Bu pvp sizi ayarınızda değilse bırakın zaten. Daha kolayları illa ki vardır.
DipNot: Verdiğim ayar için özür dilerim, safkan savaşçı olmamın verdiği heyecandandır.
Yahu necat bu herifle muhattap olmak sana yakışmaz sal ver gitsin seni tanımayan tek iteminle charını alacağın adamlarla konuşman hata be kardo
Ben topluda 50 şaman yapmışım adamlar bana hala 3k vuruyor diyorum herif ağlıyorsun filan diyor ulan hayatında savunmaları 50yi bulmamış adamlar konuşuyor ki kendisi şamanımdan 5k delici yiyip içeri kaçmış bir zavallı
Gerçi savaşçıdan'da 15k skil yiyorda neyse.
Betalar gelmeden önce bende şaman oynuyordum ve birine 8k rahat vururdum hatta 11k filan vurmuşluğum bile var atak + delici ve güzel ortalamalı bir çan ile vurmak çok basit ancak bu şahısın vurması biraz zor

Daha 2 gün evvel serverde ki en sağlam şamanlarından biriyle konuştum diyor herkes şaman savunması yapmış 1-2k delici anca atıyoruz.
Millet savunma yaptı bunlar şamanların vuruşu düştü sanıyorlar tabii önceden ne güzeldi eline çan alan 6-7k hatta 8-10k delici vuruyordu şimdi vuruşları düşünce ağlamalar başladı
Hayatında kitap okumamış adam sana okuduğunu anla dedi :m08:
:m08: çok komiksin lan :m08: üstteki yazı çok uzun okumadım , buna gelirsek tabiki her karakter eşit olucak sen türk serverında gördünmü böyle birşey ? veya veya başka her hangi bir serverda =? yani bu sözlerden sonra dahada sana cevap yazmıcam gerek yok senin gibi bilgisizlerle tartısmayaBir de bunu demişsin. Herkes aynı vuracaksa karakter seçmenin ne mantığı var. Biri çözer, biri kutsar, biri skill atar, biri zıplatır. Atari mi oynuyonuz arkadaşBu ne saçmalık yav. Herkesin eşit olsunmuş :m08: Kimler oynuyor bu oyunu tövbeler olsun.

karakter seçmek her hangi bir ayrıcalıkdan dolayı değildir kimine güzel görünür kiminin skilleri hoşuna gider kimi surayı iyi oynar kimi savaşcıyı yani geçiceksin orasını , her karakter eşit olucak ki itemi iyi yapanların farkı ortaya çıksın senin dediğin şekilde olursa ki şuanda öyle, bi tarafda büyük bir yığılma olurken öte tarafı kimse oynamıcaktır örnek;
kara büyü sura yerine büyülü silah sura gibi
neyse yatıyom ben sen döktür yine belki cevap gelir sana hadi iyi forumlar bay :l04:
:m08: çok komiksin lan :m08: üstteki yazı çok uzun okumadım , buna gelirsek tabiki her karakter eşit olucak sen türk serverında gördünmü böyle birşey ? veya veya başka her hangi bir serverda =? yani bu sözlerden sonra dahada sana cevap yazmıcam gerek yok senin gibi bilgisizlerle tartısmaya
karakter seçmek her hangi bir ayrıcalıkdan dolayı değildir kimine güzel görünür kiminin skilleri hoşuna gider kimi surayı iyi oynar kimi savaşcıyı yani geçiceksin orasını , her karakter eşit olucak ki itemi iyi yapanların farkı ortaya çıksın senin dediğin şekilde olursa ki şuanda öyle, bi tarafda büyük bir yığılma olurken öte tarafı kimse oynamıcaktır örnek;
kara büyü sura yerine büyülü silah sura gibi
neyse yatıyom ben sen döktür yine belki cevap gelir sana hadi iyi forumlar bay :l04:
Ahahahahahahahah lan
Yeğen o yazdığın adamın TR'de oynadığı oyun süresi kadar senin beyin hücren yok 
Ayrıca gülme nedenim şu ulan sen hiç savaşçı kadar damage atan şaman gördün mü? TR'de bi savaşçı 120k vuruyor hangi şaman o kadar vurabilir
Şamanların vuruşları düşüktür savaşçı kadar vuramaz buda en basit örneğidir bilmiyorsan YouTube gir ve videoları izlede hangi karakter eşitmiş gör

Ahahahahahahahah lan![]()
![]()
![]()
![]()
Yeğen o yazdığın adamın TR'de oynadığı oyun süresi kadar senin beyin hücren yok
Ayrıca gülme nedenim şu ulan sen hiç savaşçı kadar damage atan şaman gördün mü? TR'de bi savaşçı 120k vuruyor hangi şaman o kadar vurabilirŞamanların vuruşları düşüktür savaşçı kadar vuramaz buda en basit örneğidir bilmiyorsan YouTube gir ve videoları izlede hangi karakter eşitmiş gör
![]()
![]()
![]()
Savunma arttıkça delici hasarını çok yersin demiştim. Bu adamda bana -sanki biliyormuş gibi- öyle bir şey yok 7 sene araştırmam var demişti. Bu adamla polemiğe girmeye hiç gerek yok. Sonradan görme şaman ve delicinin ne olduğunu bilmeyen birisi. Sadece kendine post kasma amacı var. Burada 2 ay şaman oynadı diye kendilerini oyundan anlıyor sanıyorlar. Şaman çok vuruyor dediğimizde savunma yap der ama kendi 5k 5k yer. Bence sende polemiğe girme laf anlamıyor.
Son düzenleme: