Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyundan gerçeğe kavga taşınıyor. Sevdim ben burayı.
senin abilerini ben bağcılarda posta almaya yolluyorum sıfırdan çar dizerim itemlerimi yere atarım 2 haftaya bakar sadece tamam mı abisi![]()
Nickini söyleyemeyen bir adamsın yahu boş yapmada bak işine. Giresunda oturuyorsun bağcılar ne alaka ?

Top'a gerek yokcicim ney lan bağcıların nesisin sen? yeri yurdu belliymiş bizim belli değil mi OF dan İZMİR e topla tüfekle gel koçum
Madem kralsınız açın lonca savasını teksas'a görüşelim bu kdar uzatmayın konuyu okeyy?Sende istanbulsun bak nerdesin sen bakim zeytinburnu bağcılar bu aralar her yerde bulursun beni Giresun Memleket ahtapotNickini söyleyemeyen bir adamsın yahu boş yapmada bak işine. Giresunda oturuyorsun bağcılar ne alaka ?![]()
Top'a gerek yokMadem kralsınız açın lonca savasını teksas'a görüşelim bu kdar uzatmayın konuyu okeyy?
Bak yine haddin olmadan konuşuyorsun, TEKSAS loncasın 2 ya da 3 kez savaş isteğinde bulunduk dost olduğumuz için bizim açımızdan yenmek ya da yenilmek önemli değildi ancak sizin lonca başkanınız Niyazi şuanlık savaş duşünmüyoruz dedi ve bizde saygı duyuyoruz dedik, bizim savaş isteme nedenimiz ise senin gibi kendini bilmez bi kaç kişinin yiyorsa savaş yapalım filan demesindendir.
Niyazi ile bu savaş konusunu konuştuğumda da ben hariç kimseyi bu konuda muhattap almayın dedi yani seni muhattap almıyorum canım bu isteği söyleme yetkin ve çapın yok o nedenle seni aşan konulara hiç girme.
Anka loncasında şuan 11 kişi vardır ve çoğumuzda oyunu bıraktık he kendine çok güveniyorsan vs atabiliriz ancak daha nickini bile söylemekten korkan bir şahıssın.
Memeleketin giresun olabilir ama yaşadığın yer neresiyse orayı yazacaksın oraya bak ben istanbulda yaşıyorum istanbul yazıyor

Her yerde bulursun beni demişsinde nickini söyleyemeyen adam adını nereden öğrenicemde seni bulucam
Gerçi merakta etmiyorum ya 
Tehditlerini kendine sakla delikanlı burası bir forum ve oyun bu kadar ciddiye alma

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 96
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 45
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 11
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 10