Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
lafa degil icraata bakarım diz la bakam görelimsenin abilerini ben bağcılarda posta almaya yolluyorum sıfırdan çar dizerim itemlerimi yere atarım 2 haftaya bakar sadece tamam mı abisi![]()

Sözüm sana değil vs de kesin kesersin abi yapma ya rezil olurum sen git envanterine 200t lik şekilde stok yap1. Ben destanda oynamadım Jüpiter oyuncusuyum saçamalıyorsun
2. Seni vsde zaten keserimde amaç vs değil burada artistleniyorsun oyunda nickin ne onu merak ediyorum.
El kendi yumruğunu demir sanarmış sen kral ol biz paşa ...
benim kendimi kral sandığım falan yok. Ama zamanında tıpkı senin gibi kendini ağa, paşa, kral, lord, dük,şah, zannedenleri çok iyi soytarı kılığana sokmuşluğum vardır. Burda kelime oyunu yapma bize süslü cümlelerinin ederi kadar icraatın yok daha..
Cicim yer belli mekan belii semt-i bağcılar etiket olursun boşuna tasalanmabenim kendimi kral sandığım falan yok. Ama zamanında tıpkı senin gibi kendini ağa, paşa, kral, lord, dük,şah, zannedenleri çok iyi soytarı kılığana sokmuşluğum vardır. Burda kelime oyunu yapma bize süslü cümlelerinin ederi kadar icraatın yok daha..
Cicim yer belli mekan belii semt-i bağcılar etiket olursun boşuna tasalanma
cicim ney lan bağcıların nesisin sen? yeri yurdu belliymiş bizim belli değil mi OF dan İZMİR e topla tüfekle gel koçum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)