noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Anka mı TEKSAS mı ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azlama2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Anka mı TEKSAS mı

• Anka

• TEKSAS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bak yine haddin olmadan konuşuyorsun, TEKSAS loncasın 2 ya da 3 kez savaş isteğinde bulunduk dost olduğumuz için bizim açımızdan yenmek ya da yenilmek önemli değildi ancak sizin lonca başkanınız Niyazi şuanlık savaş duşünmüyoruz dedi ve bizde saygı duyuyoruz dedik, bizim savaş isteme nedenimiz ise senin gibi kendini bilmez bi kaç kişinin yiyorsa savaş yapalım filan demesindendir.

Niyazi ile bu savaş konusunu konuştuğumda da ben hariç kimseyi bu konuda muhattap almayın dedi yani seni muhattap almıyorum canım bu isteği söyleme yetkin ve çapın yok o nedenle seni aşan konulara hiç girme.

Anka loncasında şuan 11 kişi vardır ve çoğumuzda oyunu bıraktık he kendine çok güveniyorsan vs atabiliriz ancak daha nickini bile söylemekten korkan bir şahıssın.

Memeleketin giresun olabilir ama yaşadığın yer neresiyse orayı yazacaksın oraya bak ben istanbulda yaşıyorum istanbul yazıyor ;)

Her yerde bulursun beni demişsinde nickini söyleyemeyen adam adını nereden öğrenicemde seni bulucam :D Gerçi merakta etmiyorum ya :)

Tehditlerini kendine sakla delikanlı burası bir forum ve oyun bu kadar ciddiye alma :)
TC Kimlik no verim sana nick ile adam olunmuyor heycanlı player nelerle uğraşıyoruz ya . Sürekli nick istiyip vs atmak isteyen sensin oyunu önemseyen çocuk :l04:

Son düzenleme:
TC Kimlik no verim sana nick ile adam olunmuyor heycanlı player nelerle uğraşıyoruz ya . Sürekli nick istiyip vs atmak isteyen sensin oyunu önemseyen çocuk :l04:

Eminim ki duzgun bir charin olmadigindan nick bile soyleyemiyorsun :D madem oyunu ciddiye almıyorsun madem vsde filan kesmek boş iş ne halt etmeye savaş teklifinde bulunuyorsun.

Oyunda bir yere gelemeyen ama çenesi olan adamlar forumda bizim üstümüzden prim yapıp gündeme gelmeye çalışıyor bak işine evlat.

Ağzı olan değil, aklı olan konuşsun demişler lütfen bunu uygula.

He bu arada oyunu ciddiye almıyorsun ama gerçek hayata yönelikte tehditlerde bulunuyorsun sen ciddiye almaktan öte oyun ile gerçeği birbirine karıştırmışsın bi psikoloğa filan git böyle olmaz :D

DipNot: Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın ;) Hadi iyi forumlar.

Aslında Önceden Anka İyiydi Sonra Biraz Sarı2 de Takıldm Ankadan Kesebldklerım Var Teksas Tan Kesmiyorum Kımseyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri