Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şu tür konuşmalarınız yüzünden seviyeniz belli oluyor kafayı sırf vs ler ve itemler üzerine kurup ben kırarım keserim diyorsunuz.Eğer söz kırıp dökmekse bizi karşınıza almakla yanlış şeyi seçtiniz. I Love TEKSAS <3
ne diyon la bebe.nerde nasıl ne şekil konuşacağıma ben karar veririm.
neyse kralını tanımadıklarımın soytarılarına cevap verecek vaktim yok.
Arkadaşlar mevcut Anka loncası ile hiç bir problemimiz bulunmamaktadır.Kişisel sorunları olanlar lütfen sorunları loncaya taşımasınlar.Rekabet halinde olmamız hiç bir şekilde oradaki dostlarımızla olan samimiyetimizi baltalamamıştır.En azından benim açımdan öyle.Lütfen bu boş muhabbete bir son verin ve sadece oyununuzu oynayın.
Her ne olursa olsun böyle bir açıklama yapmam en azından.Samimiyetim eskisi gibi devam ediyor.
Her ne olursa olsun böyle bir açıklama yapmam en azından.Samimiyetim eskisi gibi devam ediyor.
360 derece dönüş dedikleri bu olsa gerekBiz bu oyunda kimseye düşman olmadık 1 klavye 1 mouse ile adamlık yapmadık Anka adına sevindim en azında belli ve kaliteli playerlar olacak neyse gereken yeri ve zamanında verilir verdik.
PMC ilk basta hava atıodun cem abi nickin ne dedi
360 derece döndün .Dsenin abilerini ben bağcılarda posta almaya yolluyorum sıfırdan çar dizerim itemlerimi yere atarım 2 haftaya bakar sadece tamam mı abisi360 derece dönüş dedikleri bu olsa gerekPMC ilk basta hava atıodun cem abi nickin ne dedi
360 derece döndün .D

El kendi yumruğunu demir sanarmış sen kral ol biz paşa ...ne diyon la bebe.nerde nasıl ne şekil konuşacağıma ben karar veririm.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)