HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
öneriliriniz için teşekkür ederim . turkmmoda rankı ve ys belgesi olan bilişimler önceliğimdir . yıllık ücretini tek defada ödeyeceğim için profesyonel ve güvenilir bilişimler gerçekten önceliğimdir . Çetin bilişimi inceleyeceğim ..
Cesur Bilişimi Önermem Forumlarda Satışı ve Rankı Yok. Forumlarda Adı Duyulmuş YS Belgesi ve Faaliyet Vergi Belgesi Olan Bilişimlerden Almanızı Öneririm.
lan tobe tobe ben aldım hemen sıldıler benı kanıt bıle var ys alsınlar hemen kanıtları paylascamEvet Cesur Bilisim sağlam bir bilişim anında destek veriyorlar şu anda serverimi aldım ve anında destek veriyorlar. Bilmeden konusmamanızı rica ederim.

aradığım özellikler firmanın kendisi ekstra fiyat istemeden auto pacher , ve server savunması yapabilsin ddos botnet dc hack vs vs . ve turkmmoda çok fazla şikayet konusu olmasın . müşteri memnuniyetine önem veren ticketlere olabildiğince hızlı cevap veren profesyonel bilişimler arıyorum .
Merhaba,
Tanıtım konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...2816568-yaz-kampanyasi-basladi-1-gb-20-a.html
Site: www.ulusalsunucu.com.tr
Kolay gelsin, iyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)