Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Varmı Böyle Bi Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert17930
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aradığım özellikler firmanın kendisi ekstra fiyat istemeden auto pacher , ve server savunması yapabilsin ddos botnet dc hack vs vs . ve turkmmoda çok fazla şikayet konusu olmasın . müşteri memnuniyetine önem veren ticketlere olabildiğince hızlı cevap veren profesyonel bilişimler arıyorum .

aradığım özellikler firmanın kendisi ekstra fiyat istemeden auto pacher , ve server savunması yapabilsin ddos botnet dc hack vs vs . ve turkmmoda çok fazla şikayet konusu olmasın . müşteri memnuniyetine önem veren ticketlere olabildiğince hızlı cevap veren profesyonel bilişimler arıyorum .

http://www.CesurBilisim.org Öneririm İyi Bir Firma Fiyatlarıda Makul

Tanıtım Konuları: http://www.fullmmo.net/metin2-vps-d...z-filesler-admin-paneli-ozel-kampanyalar.html

Firmanın Turkmmoda Satışı Yok Hiç Tavsiye Etmem Turkmmoda Satışı Bulunan Firmalardan Alış-veriş Yapmaya Özen Gösterin Yoksa Paranız Boşa Gidebilir Aradığınız Özellikte Çetin Bilişimi Öneririm Yaklaşık Olarak 2 Yıldır Hizmet Veriyorlar ve En Önemlisi Onların Hakkında Tek Şikayet Konusu Yok Bu da Ne Kadar İyi Bir Firma Olduğunu Gösteriyor.

Firmanın Turkmmoda Satışı Yok Hiç Tavsiye Etmem Turkmmoda Satışı Bulunan Firmalardan Alış-veriş Yapmaya Özen Gösterin Yoksa Paranız Boşa Gidebilir Aradığınız Özellikte Çetin Bilişimi Öneririm Yaklaşık Olarak 2 Yıldır Hizmet Veriyorlar ve En Önemlisi Onların Hakkında Tek Şikayet Konusu Yok Bu da Ne Kadar İyi Bir Firma Olduğunu Gösteriyor.

Öncelikle Merhaba, Bir Firmadan Alış-Veriş Yapmadan Önce Firma Hakkında Konusma Yetkiniz Bulunmamaktadır. Lütfen Firmaları Kötülemeden Önce Alış-Veriş Yapmasını Bilin Firmamız Yeni Bir Firma Ys Belgeside Öyle 1 Günde Verilen Bir Şey Değildir. Ys Başvurumuzu Yaptık 15 - 30 Gün İçinde Elimize Ulaşıcaktır Turkmmo'da Rankımızı Aldıktan Sonrada Sizi Yorum Yapmaya Davet Ediyorum.

Evet Cesur Bilisim sağlam bir bilişim anında destek veriyorlar şu anda serverimi aldım ve anında destek veriyorlar. Bilmeden konusmamanızı rica ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri