HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstediğim Kadar Konuşurum Forumda Rankınız Yoksa Tabi ki Önermiyeceğiz Milletin Parası Yansınmı İlla ? Haa Madem Diyorsunuz Bir Kaç Gün Sonra Elimizde Olacak Belgemiz O Zaman Gelirsiniz İstediğiniz Kadar Tanıtım Yaparsınız Hiçbir şey'de Söylemem Söylüyemem Çünkü Belgeniz Olacak Forumda Satışınız Olacak Ama Şunu Söyliyeyim Kaç Tane Hesap Açmışsınız Milletin Konusunun Altına Link Bırakmışsınız Tanıtımımıza Bakın Diye Kaç Tane Hesabınız Kapanmış Gelmiş Yenisini Açmışsınız Gene Aynı Şey Olacak Gene Kapanacak Açmaya Gerek Yok Belgenizi Aldıktan Sonra İstediğiniz Kadar Tanıtım Yaparsınız.Öncelikle Merhaba, Bir Firmadan Alış-Veriş Yapmadan Önce Firma Hakkında Konusma Yetkiniz Bulunmamaktadır. Lütfen Firmaları Kötülemeden Önce Alış-Veriş Yapmasını Bilin Firmamız Yeni Bir Firma Ys Belgeside Öyle 1 Günde Verilen Bir Şey Değildir. Ys Başvurumuzu Yaptık 15 - 30 Gün İçinde Elimize Ulaşıcaktır Turkmmo'da Rankımızı Aldıktan Sonrada Sizi Yorum Yapmaya Davet Ediyorum.
İstediğim Kadar Konuşurum Forumda Rankınız Yoksa Tabi ki Önermiyeceğiz Milletin Parası Yansınmı İlla ? Haa Madem Diyorsunuz Bir Kaç Gün Sonra Elimizde Olacak Belgemiz O Zaman Gelirsiniz İstediğiniz Kadar Tanıtım Yaparsınız Hiçbir şey'de Söylemem Söylüyemem Çünkü Belgeniz Olacak Forumda Satışınız Olacak Ama Şunu Söyliyeyim Kaç Tane Hesap Açmışsınız Milletin Konusunun Altına Link Bırakmışsınız Tanıtımımıza Bakın Diye Kaç Tane Hesabınız Kapanmış Gelmiş Yenisini Açmışsınız Gene Aynı Şey Olacak Gene Kapanacak Açmaya Gerek Yok Belgenizi Aldıktan Sonra İstediğiniz Kadar Tanıtım Yaparsınız.
Açtığımız hesap Sayısı 2 Bu Ve CesurHost Lütfen Herkez Haddini Bilsin.
Şuanda Gözümde Normal Bir Üyeden Farkın Yok Bu Yüzden Söyledikleriniz Umrumda Değil.Açtığımız hesap Sayısı 2 Bu Ve CesurHost Lütfen Herkez Haddini Bilsin.
Öncelikle Merhaba, Bir Firmadan Alış-Veriş Yapmadan Önce Firma Hakkında Konusma Yetkiniz Bulunmamaktadır. Lütfen Firmaları Kötülemeden Önce Alış-Veriş Yapmasını Bilin Firmamız Yeni Bir Firma Ys Belgeside Öyle 1 Günde Verilen Bir Şey Değildir. Ys Başvurumuzu Yaptık 15 - 30 Gün İçinde Elimize Ulaşıcaktır Turkmmo'da Rankımızı Aldıktan Sonrada Sizi Yorum Yapmaya Davet Ediyorum.
Madem ki firmasınız o halde sizde millete akıl vereceğinize öncelikle satış yapacağınız forumların kurallarını ıyi okuyun.Siz zaten kaçak bir şekilde tanıtım yapmaya kalkarak firmanızın ne derece güvenilir ve ıyi olduğunu göstermiş oldunuz.
Buyrun Ys belgenizi alın gelin o zamanda tartışabiliriz bu konuları
İyi forumlar..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)