kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

çarım neden ban yedi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirAcaipAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Orada herhangi bir siyaset yok siyasetten kasıt bir partiyi savunmaktır burada bakan dedi diye birinin hesabı elbette kapatılamaz nitekim bu tür olaylarda durum GM'nin inisiyatifine kalmıştır buna kimse bir şey diyemez siyasi olarak görmediklerinden ban yememiştir.

Ve sizin ban yeme olayınız ile ilgili ticket atıp banın sebebini ve kaldırılmamış ise videosunu isteyip izleyebilirsiniz, buraya konu açıp kendinizi birileri ile kıyaslayarak bir yere varamazsınız, iyi f
orumlar.

Fazla traş cildi bozar derler ;) attığı ticket sayısının haddi hesabı yok + banlanmasını gerektirecek hiçbir kanıt yok BirAcaipAdam çarının. Diğer video konusuna gelirsek , günümüzde işine gelen yönetici işine geldiği cümleyi ban sebebi işine gelmediği cümleyi değil olarak sayar.

özel msjlarada cvp yok kasıtlı ban atılmaz deniyor ' ben oyunda reklam yapmadım siyaset yok küfür hakaret yok sadece oyunu bırakıyorum demem ban sebebiyse haksızlık bu .

Fazla traş cildi bozar derler ;) attığı ticket sayısının haddi hesabı yok + banlanmasını gerektirecek hiçbir kanıt yok BirAcaipAdam çarının. Diğer video konusuna gelirsek , günümüzde işine gelen yönetici işine geldiği cümleyi ban sebebi işine gelmediği cümleyi değil olarak sayar.

Yani anlamadığım Soma ile ilgili bir şey söylemek ne zamandır siyaset oldu? Bunu açıklarsanız çok iyi olacak. 301 İnsanın ölümü ile ilgili bir söz söyledi diye bu siyaset mi oluyor? Ya da burada sizin zorunuza giden şey nedir? Bir açıklama bekliyorum.

Hiç kimse sebepsiz yere ban yemez burası öyle birinin parasını biriktirip açtığı bir server değil yıllardır ayakta kalmış ve kalmaya devam eden bir server kimse kafasına göre ban atamaz, benimde attığım tickete henüz cevap gelmedi demek ki daha bakmamışlar özel mesajda atabilirsiniz elbet bir yetkili size kanıtı ve sebebini gösterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri