Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sen o gün alttan bas bas bağırmıyormuydun oyunu bırakıyoruz diye al sana fırsat işte :m08:http://www.turkmmo.com/ely-metin23/duyuru_hesabim-neden-kapatiliyor/ konusunda ve forum kurallarında benim çarımın neden ban yediği hakkında ayrıntılı bir bilgi yok . 'SİYASET' yapmadım 'KÜFÜR' etmedim sadece biraz konusmalarımı abartmıs olablirim . ama bu süresiz ban atmaya sebep değil diye biliyorum ? yanlışmıyım ? lütfen azıcık adalet ya lütfen .
Oo1Starın Sınırsız Banı Kaldırılıyor Bizim 60 Günlüğümüz Kaldırılmıyor 
BirAcaipAdam Desteğe Ticket At Cevabını Alırsın Ya

BirAcaipAdam Desteğe Ticket At Cevabını Alırsın Ya

açılmazsa eğer bu haksızlığı gören ben ve tüm arkadaşları oyunu bırakma ​kararı aldık.
Adam atarlı çıktı rıza buba
adam haklı beyler :ka19: olayı tam olarak bilmesemde bende forumdan filan gördüm çarım soyuldu diğe bir sürü konu açıyordu ban olayı yok yalan :ka24:Konuya açıklık getirelim benim hesabım süresiz ban yemedi. Benim sadece çarım soyulmuştu. Shorty herhangi bir sıkıntı olmasın diye yan hesaplarımı askıya almıştı onlarda açıldı zaten. Yani süresiz ban yeme gibi bir olay söz konusu değildir. Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin.
Oo1Starın Sınırsız Banı Kaldırılıyor Bizim 60 Günlüğümüz Kaldırılmıyor
BirAcaipAdam Desteğe Ticket At Cevabını Alırsın Ya![]()
Adam ban yemedi ki kaldırılsın sen hayırdır ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)