Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

çarım neden ban yedi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirAcaipAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 921
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/ely-metin23/duyuru_hesabim-neden-kapatiliyor/ konusunda ve forum kurallarında benim çarımın neden ban yediği hakkında ayrıntılı bir bilgi yok . 'SİYASET' yapmadım 'KÜFÜR' etmedim sadece biraz konusmalarımı abartmıs olablirim . ama bu süresiz ban atmaya sebep değil diye biliyorum ? yanlışmıyım ? lütfen azıcık adalet ya lütfen .
sen o gün alttan bas bas bağırmıyormuydun oyunu bırakıyoruz diye al sana fırsat işte :m08:

Oo1Starın Sınırsız Banı Kaldırılıyor Bizim 60 Günlüğümüz Kaldırılmıyor :D
BirAcaipAdam Desteğe Ticket At Cevabını Alırsın Ya :)

Konuya açıklık getirelim benim hesabım süresiz ban yemedi. Benim sadece çarım soyulmuştu. Shorty herhangi bir sıkıntı olmasın diye yan hesaplarımı askıya almıştı onlarda açıldı zaten. Yani süresiz ban yeme gibi bir olay söz konusu değildir. Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin.
adam haklı beyler :ka19: olayı tam olarak bilmesemde bende forumdan filan gördüm çarım soyuldu diğe bir sürü konu açıyordu ban olayı yok yalan :ka24:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri