HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle SELAMINALEYKÜM Benim çarım ban yedi evet ban sebebim var ama banım açılması gerekir Ben Gm Arkadaşlara Ticket Atım Ban Sebebim Haksızlıktır Dedim Banımı Açmadılar Haksız Yere Ban Vurdular
Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BEN BURDA TARİH VE SAAT GÖREMİYORUM Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN
Öncelikle SELAMINALEYKÜM Benim çarım ban yedi evet ban sebebim var ama banım açılması gerekir Ben Gm Arkadaşlara Ticket Atım Ban Sebebim Haksızlıktır Dedim Banımı Açmadılar Haksız Yere Ban VurdularLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.BEN BURDA TARİH VE SAAT GÖREMİYORUM
Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN
Ban vurmak ne kardeş ban atmak de ayrıca video millattan önceden kalma sanırım daha saat sistemi yok
Bİzİmkİde Öyle olunca kardeŞİm gmler saat olmadan ban İŞlemİ yapamiyoruz dİyor eskİden olsa Şİmdİ olsa ne yazar 3senedİr tarİh ve saat olmadan olmaz dİyolar
aynen dogru sÖylÜyorban vurmak ne kardeş ban atmak de ayrıca video millattan önceden kalma sanırım daha saat sistemi yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)